گرماوْ یه سوپ کردی خوشمزه و مقوی دوای سرماخوردگی! اگه تا به حال امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید چون که به شدت خوشمزه ست و با یه طعم متفاوت آشنا میشید. این سوپ تو هوای سرد زمستون به شدت میچسبه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه سوپ کردی گرماو برای ۴ نفر

  • ۱/۳ پیمانه نخود از ۱ شب قبل خیس خورده
  • ۱/۳ پیمانه لوبیا قرمز از ۱ شب قبل خیس خورده
  • ۱/۲ پیمانه جو از قبل خیس خورده
  • سیب زمینی ۲ عدد نگینی خورد شده
  • آب قلم یا آب مرغ و یا آب معمولی (در صورت استفاده از آب معمولی حتما عصاره مرغ بهش اضافه کنید)
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز درشت ۱ عدد رنده شده
  • روغن ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سوپ کردی گرماو

طرز تهیه سوپ کردی گرماو

برای شروع ابتدا نخود و لوبیا و جو رو از قبل ۲۰ دقیقه ای بذارین بپزه. حالا توی قابلمه مد نظر پیاز رنده شده رو با روغن تفت میدیم و ادویه هارو بهش اضافه میکنیم و نخود و لوبیا و جو رو بهش اضافه کرده و آب جوش و یا آب مرغ رو روش میریزیم و میذاریم ۲ ساعتی خوب بپزه و به لعاب بیفته.

حالا توی این مرحله نمک و آب قلم رو بهش اضافه میکنیم به علاوه سیب زمینی های نگینی خرد شده و میذاریم نیم ساعت دیگه بپزه و کاملا به لعاب بیفته و سیب زمینی ها هم کامل بپزن.

دیگه در آخر به سلیقه خودتون با فلفل قرمز و یا پول بیبر سرو کنید من با کمی جعفری هم تزیین کردم و حقیقتا طعمش رو محشر کرد! فوق العاده خوشمزه و ساده!