ته چین باقالی پلو رو امتحان کردید؟ ته چین خوراش، کجائین؟ کیا دوس دارن هر مدل ته چین رو امتحان کنن؟ تو خونه ما که این غذا خیلی طرفدار داره، شما چی؟ مقدار و اندازه های رسپی من برای ته چین همیشه همیناست. اگه نکات رو رعایت کنید مطمئن باشید یه ته چین با کیفیت و اصیل بدون بوی زهم تخم مرغ دارید!

مواد لازم برای ته چین باقالی پلو برای ۴ پیمانه پلوپزی

  • برنج ۴ پیمانه
  • تخم مرغ تازه ۴ عدد زرده + ۱ تخم مرغ کامل
  • روغن ۳/۴ تا ۱ پیمانه کامل
  • ماست پرچرب و سفت و شیرین ۱ و ۱/۲ تا ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • گوشت به مقدار لازم و دلخواه
  • زرشک و پیاز داغ و زعفران به مقدار لازم
  • ادویه ها شامل پودر دارچین و پودر هل و فلفل سیاه و زعفران ساییده شده (هرکدوم نصف قاشق چای خوری) نمک (۱ قاشق چای خوری)

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با گوشت ریش ریش

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با گوشت

اون مقدار پیمونه برنج که توی رسپی هست رو فقط ۱/۳ ازش رو جدا کردم برای اینکه برای ابتدای کار به ته چین زعفرونی ساده احتیاج داریم و بقیه رو بهش باقالی و شوید اضافه کردم و بعد از آبکش کردن طبق روال همیشه با مواد ترکیبی ته چین مخلوط کردم.

گوشت گوسفندی یا گوساله (من ماهیچه گوسفندی زدم ، لذیذتر میشه) رو هم که جدا فقط با پیاز خلالی و سیر و زردچوبه و نمک و ادویه و فلفل و یه تیکه چوب دارچین میپزیم تا خوب بپزه و پنبه ای بشه بعد ریش ریش کردم و یه عالمه هم خودمو کشتم و پیازداغ درست کردم.

قالبم چدنی بود با کره خوب چربش کردم اول برنج سفید مخلوط با مواد ته چین رو ته قالبم خوب فیکس کردم و بعد از گوشت تکه تکه و پیاز داغ چیدم رو قسمت اول و بعدشم که تمام برنج مخلوط با باقالی و شوید و مواد ته چین رو رسختم رو مواد قبلی و خوب فیکس کردم درآخر هم چند تکه کره و دو سه قاشق از آب گوشت رو ریختم روی اون و با فویل قالب رو پوشوندم و چند تا سوراخ روی فویل زدم و رفت توی فر تا جایی که برنج های اطراف قالب تغییر رنگ بده و برشته بشه.