تهچین مرغ لَوَنگی رو امتحان کردید؟ اونقدر این ته چین مرغ لونگی خوشمزه و متفاوته که حد نداره! مخصوصا اونم با برنج ایرانی خوش عطر که نگم براتون چی میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ لونگی برای ۳ نفر
- دو تا سینه ی مرغ پخته شده
- یدونه پیاز متوسط نگینی خرد شده با رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری رب انار ترش
- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده
- ۱ لیوان آب یخ
- ۱ قاشق چای خوری سبزی معطر شمالی خشک یا نعناع خشک
- ۱/۲ قاشق چای خوری گلپر
- ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
- ۱ قاشق چای خوری فلفل
- ۲ قاشق چای خوری نمک
- ۳ پیمانه برنج
- یدونه تخم مرغ درشت
- ۱/۴ پیمانه زعفران دم کرده
- ۴ قاشق غذاخوری ماست چکیده
- ۱/۳پیمانه روغن مایع
- کمی کره
طرز پخت ته چین مرغ لونگی
برای شروع ابتدا پیاز رو تفت بدید وقتی کمی سرخ شد،گردو رو اضافه دو دقیقه تفت بدید.
سپس رب انار، ادویه ها، گلپر و سبزی خشک رو اضافه و مخلوط کنید.
آب سرد رو اضافه کنید و درشو بذارید و اجازه بدید تا یکم غلیظ بشه (حدود 5 تا 6 دقیقه)
بعد مرغ پخته شده و زرشک رو اضافه کنید و یک دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.
سپس تخم مرغ رو توی ظرف بشکونید (اون چیز سفید رو ازش جدا کنید تا یه حدی بوی زهم رو کم میکنه) هم بزنید تا از لختگی دربیاد، سپس روغن، ماست و زعفران اضافه و مخلوط کنید.
تمام برنج رو اضافه و ترکیب کنید.
نصف برنج روتوی قابلمه یا قالبی که کاملا کره زدید بریزید و فشرده کنید.
مواد لونگی رو وسطش بریزید (یک سانت از دور قالب فاصله بدید تا بعد پخت نسوزه و ظاهر تهچین زشت نشه)
مابقی برنج رو بریزید خوب فشرده کنید چند اسلایس نازک کرده روی برنج بذارید که این قسمت دلبخواهیه بنظر من خیلی خوشمزه میشه.
فویل بذارید و به مدت ۱ساعت توی فر برقی (آون توستر) ۱۶۰ و گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید بپزه.
اگه تو قابلمه میپزید دمکنی بذارید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید روی حرارت ملایم.
وقتی دور تهچین طلایی شد یعنی آمادست. من با زرشک و گردوی تفت داده شده تزئینش کردم. نوش جان