حلوا انجیر یا حلوای تین عمانی رو امتحان کردید؟ یه حلوا با قهرمان میوه ها، میوه ای که یک تنه لشکری از بیماری ها رو شکست میده! انجیر بخاطر فیبرش خیلی میتونه از گرسنگی جلوگیری کنه. اصلا ازش غافل نشید. اصلا نگم از طعم بهشتیش! یه حلوای فوق العاده خوشمزه و مقوی! پیشنهاد می کنم تو فصل انجیر حتما درست کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا انجیر
- انجیر پوست کنده یک لیوان
- آب ۱/۲ لیوان
- شکر سفید یک لیوان
- شکر قهوه ای یک لیوان
- آب جوش ۳/۵ لیوان
- نشاسته ذرت یک لیوان
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- روغن جامد یا کرمانشاهی ۱/۲ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- گلاب یک لیوان
- پودر هل دو قاشق مرباخوری
- زعفران غلیظ هر چه بیشتر بهتر
- مغزیجات خرد شده ۱/۲ لیوان
طرز تهیه حلوا انجیر (حلوای تین عمانی)
ابتدا شکر ها رو درون قابلمه ریخته رو حرارت کم میزاریم که شکر اب بشه به اصطلاح کارامل بشه.
انجیر رو پوست کرفته با ۱/۲ لیوان آب میکس میکنیم.
نشاسته و آب مخلوط کرده کنار میزاریم.
شکر نباید خیلی مخلوط کرد.
اجازه بدید آروم آروم ذوب بشه.
حتما هم برای هم زدن از قاشق چوبی استفاده کنید.
وقتی شکر کاراملی شد ۳/۵ لیوان اب جوش اضافه کرده و مدام هم میزنیم، اول شکر سفت میشه نگران نباشید کم کم آب میشه.
مخلوط نشاسته و آب رو اضافه و رو حرارت کم مدام هم میزنیم. حداقل یک ساعت باید رو حرارت کم مخلوط کنیم.
حلوا کمی که قوام اومد روغن جامد اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگه تایم میدیم تا ریز ریز قول بخوره.
پوره انجیر اضافه نیم ساعت دیگه زمان میدیم و مدام حلوا رو مخلوط میکنیم که ته نگیره.
کره و مخلوط گلاب و زعفران غلیظ رو اضافه بعد پودر هل اضافه و دوباره ۱۵ دقیقه تایم میدیم تا کاملا حلوا غلیظ و خوش رنگ بشه.
در آخر مغزیجات خرد شده رو به حلوا اضافه ۱۵ دقیقه دیگه زمان و حلوای ما آمادس.
این حلوا هم میتونید داخل قالب ریخته داخل یخچال بزارید خنک ک شد از قالب خارج کنید یا داخل ظرف سرو ریخته بعد خنک شد روش با سلیقه خود تزئین کنید.
حلوا فوق العاده خوشمزه و مقوی هست.
پیشنهاد می کنم تو فصل انجیر حتما درست کنید لذتش ببرید.