اینم یه کیک براونی قهوه کافی شاپی به همراه توت فرنگی فردِ اعلاء برای شما خاص ترینها خیلی عالیه مخصوصاً برای پذیرائی و دورهمی ها!
مواد لازم برای تهیه براونی قهوه کافی شاپی
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
- کره ۱۱۵ گرم
- پودرکاکائو ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
- شکر ۱ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر قهوه یا اسپرسو یا نسکافه ۱ قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای یا سکه ای ۲۰۰ گرم
- توت فرنگی، مغزیجات و … به مفدار لازم
نکته مهم: مواد رو خارج از یخچال بذارید تا به دمای محیط برسن.
طرز تهیه کیک براونی قهوه کافی شاپی
برای شروع ابتدا کره و شکلات رو داخل ماکروفر یا بخار غیرمستقیم بنماری کنید، بعد پودر قهوه و کاکائو رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا به دمای محیط برسن.
تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن اینقدر بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشن، حالا مخلوط شکلات مایع رو بریزید داخل مواد تخم مرغی و با همزن بزنید تا یکدست بشن.
در آخر آرد الک شده رو به مواد اضافه کنید با دست و یا با دور کند همزن بزنید تا تمام مواد یکدست و مخلوط بشن.
داخل قالب رو کاغذ کاغذ روغنی بذارید طوریکه بعد از پخت بتونید از اطراف کاغذ برای بیرون آوردن براونیز کمک بگیرید.
مواد رو داخل قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید با اسلایس های نازک توت فرنگی و انواع مغز و هر چی که دوست دارید تزئین کنید.
داخل فر از قبل گرم شده حدود ۴۵ دقیقه بذارید تا جایی که براونیز بپزد و خلال تمیز از داخلش خارج شود و رویه آن براق شده باشد.
نکات مهم تهیه کیک براونی قهوه
- نرم و مایع بودن مرکز براونیز تا حدی به دلیل حجم زیاد شکلات طبیعیه پس مثل کیک نیست، زیاد داخل فر نذارید چون بافتش خشک میشه.
- قالب مناسب انتخاب کنید سطح قالبتون خیلی بزرگ نباشه.
- بعد از پخت یکی دو ساعتی فرصت بدید تا بافت براونیز شما خنک و منسجم بشه و بعد برش بزنید.