این کوکی موز و گردو یه کوکی خوشمزه با عطر و طعم محشره! به مواد اولیه زیادی نیاز نداره و دستور پخت راحتی هم داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی موز و گردو بدون شکر قهوه ای
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- کره ۱۰۰ گرم
- موز ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مریاخوری)
- آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
- پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری (به دل خواه)
- گردوی خرد شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی موز و گردو بدون شکر قهوه ای
برای شروع کره که از قبل در دمای محیط بوده همراه شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه، دور گیری کردم و بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم، وانیل هم ریختم.
دور گیری کردم و یک عدد موز رو پوست گرفتم و با چنگال له کردم و پوره موز رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم. پودر دارچین هم من ریختم که سلیقه و قابل حذف هستش.
بیکینگ پودر ریختم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم. آرد زیادی به خمیر ندید، خمیر این کوکی چسبندگی داره، تاکید می کنم آرد زیادی لطافت کوکی شما رو می گیره و سفت میشه.
به گردوی خرد شده هم در حد یک قاشق آرد ریختم و ترکیب کردم، ابن کار بابت ته نشین نشدن هست و اضافه کردم و مخلوط کردم. روی خمیر رو پوشوندم یک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه.
بعد از استراحت چسبندگی خمیر کمی بهتر شده و برای راحت کار کردن میشه کمی دست رو با روغن چرب کردم. از خمیر من گوله های به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشتم، انداره و سایز دست خودتون هست و طبق سلیقه می تونید تعیین کنید.
توی دستم گرد کردم و کمی پهن کردم. در سینی (سینی رو هم جزیی با کره چرب کردم) با فاصله از هم چیدم. جا برای پف و پهن شدن حتما بزارید.
در فر از پیش گرم شده قرار دادم. دمای فر برقی ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد، طبقه وسط، المنت پایین روشن، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.
بدون فر در فر دست ساز هم می تونید بپزید یا در تابه دو طرفه که حتما زیرش شعله پخش کن بزارید، حرارت کم و از یک ربع قبل گرم کنید و بعد کوکی ها رو بزارید، می تونید قرار بدید.
با این مقدار مواد اولیه برای من ۱۱ تا کوکی شد. جای کره می تونید از روغن مایع استفاده کنید.