باقلوا نگینی سه رنگ طعمی فوق العاده خوشمزه داره و خیلی طرفدار داره. اگه به شیرینی پزی علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. باقلوا نگینی یه شیرینی مناسب عید بدون فر و همزن!
خیلی اسون و فوق العاده خوشمزست!
مواد لازم برای تهیه باقلوا نگینی سه رنگ
مواد لازم مرحله اول باقلوا نگینی
- بیسکویت پتی بور پودر شده سه بسته
- هل یک قاشق سوپ خوری
- وانیل یک قاشق مربا خوری
- گردو نگینی خورد شده یک پیمانه
- پودر شکر یک چهارم پیمانه
- شیر عسل سه قوطی
- عسل ده قاشق سوپ خوری
- کره سوپر طلایی ۳۰۰ گرم
- خامه صبحانه یک بسته
دستور پخت باقلوا نگینی سه رنگ
در ابتدا شیر عسل، کره و عسل را روی حرارت ملایم گذاشته هم زده تا کره حل شود وقتی که کره حل شد خامه را اضافه هم زده زیر حرارت را خاموش و مواد را کنار گذاشته.
در ظرفی جداگانه پودر بیسکویت، پودرشکر، هل و گردو نگینی شده را با هم مخلوط از مواد شیر عسلی کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
خمیر را کف سینی ۲۵ در ۳۵ از قبل نارگیل پاشیده شده پهن میکنیم و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم و با قلم مو یک لایه شیر عسل روی سطح شیرینی کشیده و مرحله دوم را انجام میدهیم.
مواد لازم مرحله دوم
- پودر نارگیل چرب چهار پیمانه
- پودر شکر یک چهارم پیمانه
- پودر هل یک قاشق مربا خوری
- مواد شیر عسلی به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر نارگیل، پودر شکر و پودر هل را با هم مخلوط و از مواد شیر عسلی کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله اول انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم و با قلم مو یک لایه شیر عسل روی سطح شیرینی کشیده و مرحله آخر را انجام میدهیم.
مواد لازم مرحله سوم
- پودر پسته سه پیمانه
- پسته نگینی شده یک و یک دوم پیمانه
- پودر شکر یک چهارم پیمانه
- هل یک قاشق مربا خوری
- مواد شیر عسلی به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر پسته، پودر شکر و هل را با هم مخلوط و از مواد شیر عسلی کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله دوم انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم.
حالا پسته های نگینی شده را همه جای شیرینی می پاشیم و مجدد یک بار دیگه با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم تا پسته های نگینی شده جذب شیرینی شود شیرینی را به مدت دو ساعت داخل فریزر قرار داده بعد بیرون آورده و با یک تیغ تیز برش میدهیم.
نکته: این شیرینی نیاز به فر نداره یخچالی. در مرحله اول می تونید یک و یک دوم قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به مواد بیسکویتی اضافه کنید تا خمیر تون کاکائویی بشه دل بخواهی هست.
طرز تهیه باقلوا نگینی با مقدار کم
مواد لازم
- شیر عسلی ۱ قوطی
- کره پنجاه گرم
- عسل چهار قاشق
- خامه پنجاه گرم
- بیسکویت پودر شده پتی بور ۲۰۰ گرم
- پودر نارگیل چرب ۲۰۰ گرم
- پودر پسته ۲۰۰ گرم
- پسته نگینی ۱۵۰ گرم
- هل در صورت دلخواه
طرز تهیه
شیر عسل کره خامه و عسل رو روی بخار کتری ذوب بشه. لایه ی اول بیسکویتا رو پودر میکنیم.
از مواد بن ماری شده روش میریزیم. (قاشق قاشق) تا شکل خمیر بشه.
داخل سین. بیست در سی کاغذ روغنی رو طوری پهن میکنیم که از لبه های سینی بلندتر باشه، که هر وقت خواستی شیرینی رو از سینی بیرون بیاری راحت باشی.
مواد رو یکسان کف سینی پخش میکنیم.
ابتدا با کف دست کمی مواد رو صاف میکنیم بعد با وردنه یا کف لیوان صاف و فشرده میکنیم.
برای لایه دوم و سوم مواپ بن ماری رو به پودر نارگیل و پسته اضافه میکنیم تا شکل خمیر بگیره و روی کراست پهن میکنیم.
بین همه ی لایه ها از مواد شیرعسلی با فرچه مبکشیم.
برای لایه ی اخر هم پسته ها رو نگینی خرد میکنیم و یکسان روی سطح شیرینی پخش میکنیم. نایلون میندازیم روی پسته ها و با وزدنه یا کف لیوان روی پسته ها میکشیم تا پسته ها به سطح شیرینی بچسبه.
شیرینی چند ساعت داخل محیط آشپزخونه استراحت میدیم بعد به شکل و اندازه های دلخواه برش میدیم.
قبل از برش زدن حتما شیزینی رو دو ساعت داخل فزیزر بزارید بعذ با چاقوی تیز یا تبغ برش بدین.