باقلوا نگینی سه رنگ طعمی فوق العاده خوشمزه داره و خیلی طرفدار داره. اگه به شیرینی پزی علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا نگینی سه رنگ

مواد لازم مرحله اول باقلوا نگینی

  • بیسکویت پتی بور پودر شده سه بسته
  • هل یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل یک قاشق مربا خوری
  • گردو نگینی خورد شده یک پیمانه
  • پودر شکر یک چهارم پیمانه
  • شیر عسل سه قوطی
  • عسل ده قاشق سوپ خوری
  • کره سوپر طلایی ۳۰۰گرم
  • خامه صبحانه یک بسته

دستور پخت باقلوا نگینی سه رنگ

طرز تهیه باقلوا نگینی سه رنگ خوشمزه و مجلسی
در ابتدا شیر عسل، کره و عسل را روی حرارت ملایم گذاشته هم زده تا کره حل شود وقتی که کره حل شد خامه را اضافه هم زده زیر حرارت را خاموش و مواد را کنار گذاشته.

در ظرفی جداگانه پودر بیسکویت، پودرشکر، هل و گردو نگینی شده را با هم مخلوط از مواد شیر عسلی کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.

خمیر را کف سینی ۲۵ در ۳۵ از قبل نارگیل پاشیده شده پهن میکنیم و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم و با قلم مو یک لایه شیر عسل روی سطح شیرینی کشیده و مرحله دوم را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله دوم

  • پودر نارگیل چرب چهار پیمانه
  • پودر شکر یک چهارم پیمانه
  • پودر هل یک قاشق مربا خوری
  • مواد شیر عسلی به میزان لازم
طرز تهیه

ابتدا پودر نارگیل، پودر شکر و پودر هل را با هم مخلوط و از مواد شیر عسلی کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله اول انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم و با قلم مو یک لایه شیر عسل روی سطح شیرینی کشیده و مرحله آخر را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله سوم

  • پودر پسته سه پیمانه
  • پسته نگینی شده یک و یک دوم پیمانه
  • پودر شکر یک چهارم پیمانه
  • هل یک قاشق مربا خوری
  • مواد شیر عسلی به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پودر پسته، پودر شکر و هل را با هم مخلوط و از مواد شیر عسلی کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله دوم انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم.

حالا پسته های نگینی شده را همه جای شیرینی می پاشیم و مجدد یک بار دیگه با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم تا پسته های نگینی شده جذب شیرینی شود شیرینی را به مدت دو ساعت داخل فریزر قرار داده بعد بیرون آورده و با یک تیغ تیز برش میدهیم.

نکته: این شیرینی نیاز به فر نداره یخچالی. در مرحله اول می تونید یک و یک دوم قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به مواد بیسکویتی اضافه کنید تا خمیر تون کاکائویی بشه دل بخواهی هست.

5/5 - (2 امتیاز)