کیک ماربل یا کیک مرمری یه کیک دو رنگ زیبا و خوشمزه است که از ترکیب دو خمیر کیک وانیلی و کیک شکلاتی تهیه میشه و به دلیل ترکیب رنگی که داره بسیار خوشمزه تر از کیک های تک رنگه ظاهر کیک ماربل به قدری زیباست که نیازی به تزئین اضافه هم ندارد.

مواد لازم برای تهیه کیک ماربل وانیلی شکلاتی

  • آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک ماربل وانیلی شکلاتی

طرز تهیه کیک ماربل وانیلی شکلاتی

همه مواد لازم بهتره به دمای محیط رسیده باشن. آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کنید و سه بار الک کنید.

سپس تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا کاملا حجیم بشه. روغن رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید. شیر و ترکیب آرد و بیکینگ پودر رو در سه مرحله به مواد اضافه و به آرامی با ویسک یا همزن دستی در یک جهت هم بزنید.

برای بهتر مخلوط شدن کاکائو با یک قاشق غذاخوری روغن اونو مخلوط کنید و به یک ظرف اضافه و به آرامی هم بزنید. در این مرحله میتونید کیک رو دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

من به قسمت مساوی تقسیم نکردم قسمت کاکائویی رو بیشتر گرفتم و به صورت تصادفی به دفعات کمتر مایه ساده رو در ظرف ریختم.

میتونید ملات وانیلی رو بیشتر بگیرید در این صورت کیک وانیلی رنگ غالب کیک میشه. کف قالب مستطیل کاغذ روغنی انداختم و فقط از یک قسمت قالب مواد رو تصادفی در قالب ریختم.

در این صورت هر تکه از کیک به شکل های متنوع خواهد بود. لایه اول و لایه آخر مایه کاکائویی ریختم.

میتونید مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت کیک زبرا یک درمیان به یک اندازه از ملات ساده و کاکائویی در ظرف بریزید. برای کیک زبرا اگر قالب گرد انتخاب کردید مواد رو یک درمیان به اندازه مساوی در وسط قالب بریزید و بعد با سیخ چوبی خط های تصادفی در کیک ایجاد کنید.

تا دو سوم قالب رو پر کردم و در فر گازی ۱۸۰درجه سانتی گراد که پنج دقیقه گرم کردم به مدت ۴۰ دقیقه پختم .برای فر برقی دما رو بیست درجه کمتر بگیرید. نوش جان