خوراک قفقازی با مرغ از اون پیش غذا های خیلی خوشمزه و جذابه که گزینه ی خوبی برای دور همی ها و مهمونیاست. این خوراک قفقازی یه پیش غذای مجلسی و شیکه اما به عنوان یه شام سبک هم می تونید در نظر بگیرید. میتونید یک روز قبل مهمونی هم درستش کنید چون معمولا سرد سرو میشه.
مواد لازم برای تهیه خوراک قفقازی با مرغ
- سینه مرغ بزرگ ۱ عدد کوچک باشه ۲ عدد
- بادمجان بزرگ ۳ عدد
- کدو ۵ عدد متوسط
- لولیا سبز پخته شده نیم کیلو
- هویج پخته شده ۱ الی ۲ عدد
- نمک و ادویه به مقدار لازم
- پیاز داغ هم برای داخل مواد هم برای تزئین لازم داریم
- ماست موسیر ۱ لیوان سر پر
- سیر دو الی سه حبه
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه ها شامل نمک فلفل دارچین
- گردو خرد شده برای داخل مواد دلخواهی
برای تزئین خوراک قفقازی
- سیب زمینی چیپسی
- هویج چیپسی
- پیاز داغ چیپسی
- جعفری خرد شده
- گردو
دستور پخت خوراک قفقازی با مرغ مجلسی و خوشمزه
برای شروع اول کدو و بادمجان رو به صورت خلالی برش میزنیم و تک به تک سرخ میکنیم و روغن اضافیش رو میگیریم.
اگه لوبیا سبز پخته تو فریزر دارین یه بسته کافیه ولی اگه خام باشه پاک کنید و خورشتی برش بزنید بشورین و آب پز یا بخار پزش کنید بعد یکم با روغن سرخ کنید بزارید کنار.
سینه مرغ رو هنراه پیاز و فلفل دلمه ای بپزین بعد پخت همین که داغه ریش ریش کنید.
پیاز رو هم خلالی برش زدم و سرخ کردم.
هویج رو هم رنده کنید بپزین بعد با روغن یکم سرخ کنید و روغن اضافیش رو بگیرین بعد کل مواد رو مخلوط کنید نمک و ادویه هم بزنید.
ماست موسیر و سیر و سس رو مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید به ظرف سروتون منتقل کنید بعد با سیب زمینی چیپسی و هویج چیپسی و جعفری و پیاز و گردو تزئین کنید.
نکات مهم تهیه خوراک قفقازی با مرغ
- کسایی که میونه ی خوبی با سیر ندارین میتونین مقدارشو کم کنین ولی حذف نکنید.
- هم میتونین مخلوط ماست موسیر و سس رو کف ظرفِ سروتون بریزین بعد مواد رو روش بریزین آخر سر تزئین کنید هم میتونین مخلوط ماست و سس رو با مواد مخلوط کنید و به ظرف سروتون منتقل کنید کاملا سلیقه ای هست.
- این پیش غذا سرد سرو میشه پس بعد اینکه آماده کردین بزارین داخل یخچال تا استراحت کنه.
روش دوم
مواد لازم
- سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد
- لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
- هویج ۳ عدد
- کدو سبز۳ عدد
- بادمجان ۲ عدد
- فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
- قارچ ۳۰۰ گرم
- پیاز ۳ عدد بزرگ
- سیب زمینی ۴ الی ۵ عدد
- گردو خرد شده و جعفری به میزان لازم
طرز تهیه
مقدار و نوع سبزیجات و صیفی جات استفاده شده در این خوراک کاملا سلیقه ای و به ذائقه شما بستگی داره.
تمام مواد رو میتونید مثل من خلالی برش بدید یا نگینی خرد کنید بستگی به سلیقه خودتون داره.
مواد لازم سس
- ماست چکیده یا خامه ای ۱ پیمانه
- ماست موسیر ۳ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش
- نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
نکات مهم
- سیب زمینی رو حتما رشته ای و نازک برش بزنید تا ترد و کرانچی بشه و برای تزئین نهایی خوراک ازش استفاده کنید.
- پیاز داغ رو نصفشو به خوراک اضافه و نصفشو نگه دارید برای تزئین.
- گردو و جعفری هم میتونید با مواد مخلوط کنید یا مثل من فقط برای تزیین روش استفاده کنید کاملا بستگی به سلیقه خودتون داره.
- تمام سبزیجات رو جداگانه سرخ کنید.
- بادمجون رو حتما ۲۰ دقیقه داخل اب نمک بزارید و بعد آبکش کنید تا تلخیش بره.
- سینه مرغ رو با پیاز،نمک، فلفل،زردچوبه و برگ بو بپزید آبش کشیده شه بعد ریش ریش کنید.
- لوبیاسبز رو هم با آب،نمک و کمی زردچوبه بپزید بعد آبکش و سرخ کنید .
- سیر طعم دهنده اصلی این غذاست حذفش نکنید بخصوص ماست موسیر رو هم استفاده کنید طعمش عالیییی میشه.