چیزکیک آناناس یه چیزکیک عالیه که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید بویژه دوستداران چیزکیک!

مواد لازم برای تهیه چیز کیک آناناس

مواد لازم برای کف قالب:

  • بیسکوئیت شکلاتی پودر شده، 300 گرم
  • کره آب کرده خنک، 125 گرم
  • یا می‌توانید از کیک شیفونی که دستورشو می نویسم، استفاده کنید. من از کیک استفاده کردم.

مواد لازم کیک شیفون وانیلی

  • شیر یا آب، 3/8 پیمانه
  • شکر، 1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ، 3 عدد
  • روغن مایع، 1/4 پیمانه
  • وانیل، یک هشتم قاشق چایخوری
  • نمک، یک هشتم قاشق چایخوری
  • آرد، 1 و 1/8 پیمانه
  • بکینگ پودر، 5/1 قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ، 4 عدد
  • کرم تارتار، یک چهارم قاشق چایخوری

آموزش چیز کیک آناناس

طرز تهیه چیزکیک آناناس

دو سه قاشق از شکر را کنار بگذارید. در کاسه‌ی بزرگی زرده‌های تخم‌مرغ، بقیه شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید رنگ مایع روشن شود. روغن را اضافه کرده و یک دور هم بزنید سپس شیر یا آب را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

در ظرفی دیگر سفیده‌های تخم مرغ را بزنید تا کمی پف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده ودوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را بتدریج اضافه کرده و سفیده‌ها را بزنید تا کاملا سفت شود. یک سوم از سفیده زده شده را هم به مخلوط زرده اضافه نمائید و با لیسک مخلوط کنید.

بقیه‌ی سفیده‌ها را با یک لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمائید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. کف یک عدد قالب گرد 25 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را درون قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد (برای فرهای برقی تا 160 درجه سانتیگراد) در طبقه وسط به مدت تقریبی 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا زمانیکه چیزی از کیک به خلال دندان نچسبد.

کیک را از فر خارج کرده و 15 دقیقه در قالب خنک نمایید سپس کیک را از قالب خارج کرده و کاغذ کیک را جدا و روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.

مواد لازم میانی

  • پنیر ماسکارپونه، 270 گرم
  • خامه فرم گرفته شیرین، 200 گرم
  • شکر، 50 گرم
  • آناناس نگینی خرد شده، 450 گرم یا یک قوطی
  • پودر ژلاتین، 1 و ½ قاشق سوپخوری
  • آب آناناس، 120 میلی لیتر یا ½ پیمانه
  • وانیل، 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

یک قالب گرد کمربندی به قطر 24 سانتیمتر را با کره آب کرده چرب کنید. بیسکوئیت پودر شده و کره آب کرده را در ظرفی مخلوط کنید تا کره یکدست با بیسکوئیت مخلوط شود.

سپس مخلوط را در قالب پهن کنید و با پشت قاشق پرس کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. و یا کیک شیفون آماده را دو لایه کرده و یک لایه از آن را کف قالب قرار دهید (لایه دیگر را نگه دارید برای موارد دیگر استفاده کنید).

بعد، ابتدا آب آناناس را در ظرف گود کوچیکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. باید کمی بماند تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس روی حرارت غیرمستقیم به روش بن ماری بگذارید تا پودر ژلاتین حل شود و آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

در ظرفی گود و متوسط پنیر ماسکارپونه را با دور کند همزن 3 ثانیه خیلی کم بزنید و بعد شکر را بیفزایید و دوباره با همزن برقی فقط مخلوط کنید. وانیل را اضافه و مخلوط کنید و همزن را کنار بگذارید.

ژلاتین آب کرده خنک و خامه‌ی فرم گرفته را به مایه بیفزایید و با لیسک هم بزنید و آناناس نگینی خرد شده را هم اضافه و مخلوط کنید.

سپس مایه آماده شده را روی پایه بیسکوئیتی آماده شده در قالب بریزید و با پالت سطح آن را صاف کنید و آن را به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

لایه سوم: ژله تمشک یک بسته پودر ژله آماده را به دستورالعمل روی بسته آماده کنید.

کمی که لایه پنیری سفت شد برای لایه سوم ژله را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی درست کنید و روی لایه پنیری بریزید و بگذارید یخچال ببندد.