طعم و بافت این کیک کدو حلوایی با ماست بی نظییییره! یعنی اگه تا حالا امتحان نکردید و فکر میکنید خوشمزه نیست سخت در اشتباهید! حتماً حتماً بهتون پیشنهاد میکنم امتحانش کنید. این کیک کدو حلوایی با ماست خوشمزه رو درست کنید و با چایی نوش جان کنید. این کیک خیلی خوشمزه و خوش بافته و مطمئنا خوشتون میاد.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی با ماست با سس مخصوص
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- پوره کدو حلوایی ۱ لیوان
- ماست ۵ قاشق غذا خوری
- روغن مایع ۳/۴ لیوان
- بیکینگ پودر قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- پوره کدو حلوایی نصف لیوان
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- خامه ۲ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ لیوان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
آموزش کیک کدو حلوایی با ماست با سس مخصوص
برای شروع اول باید کدو حلوایی رو بپزید. کدو ها رو پوست بگیرید و برش بدید، بعد با ۲ لیوان آب بزارید تا پخته و نرم بشه، وقتی آبش تموم شد با کمک گوشتکوب برقی کدوها رو پوره کنید. اگه هم تو فر بپزید که چه بهتر. پختن کدو حلوایی بدون آب یا با آب خیلی کم باعث خوشمزه تر شدن پوره میشه.
تخم مرغ ها رو بشکنید و همراه شکر ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشه.
حالا وانیل رو اضافه کنید و بعد روغن مایع رو اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد مخلوط بشه.
حالا ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه، پوره کدو رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید، دقت کنید اگر پوره رو زیاد بریزید کیک خمیری میشه.
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک بشه. بعد آرد رو کم کن به مواد اضافه کنید و در یک جهت با لیسک هم بزنید تا گلوله های آرد باز بشه.
قالب کیک رو داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده به مدت ۶۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه.
کیک کدو حلوایی رو میتونید ساده یا با سس کدو تزئین و سرو کنید.
برای تهیه سس مخصوص اول پوره کدو حلوایی رو با شکر و نصف شیر توی داخل مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بزنید تا یکدست بشه. حالا نشاسته ذرت رو با بقیه شیر داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بزاری و هم بزنید تا نشاسته کاملا داخل شیر حل بشه.
بعد پوره کدو حلوایی رو به اون اضافه کنید و روی حرارت ملایم به صورت مداوم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. حالا حرارت رو خاموش کنید و خامه و وانیل رو به سس اضافه کنید و هم بزنید تا یه مقدار از حرارت بیفته. در مرحله آخر سس رو به صورت گرم روی کیک کدو حلوایی بریزید.
طرز تهیه کیک ماربلد کدو حلوایی
مواد لازم
- کره ۲۲۰ گرم کره را از یخچال خارج کنید و مدام با انگشت چک کنید هر وقت انگشت داخل کره فرو رفت و کره منعطف شد بلافاصله با شکر هم بزنید
- شکر ۳۰۰ گرم ( ۱و۱/۲ پیمانه) میتونید از شکر سفید یا شکر قهوه ای روشن غیر چسبنده یا ترکیب مساوی شکر سفید و شکر قهوهای روشن غیر چسبنده استفاده کنید
- آرد سه صفر ۳۷۸ گرم (۳ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری استاندارد
- جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری استاندارد به هیچ وجه جوش شیرین را حذف یا جایگزین نکنید
- تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری میتونید مقداری هم دارچین اضافه کنید
- ماست به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
- پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم (۱ پیمانه) پوره باید کاملا بدون آب باشد ، در هایلایت بالای پیج روش تهیه را ببینید
- شیر به دمای محیط رسیده ۷۵ گرم (۱/۳ پیمانه)
- پودر کاکائو ۱۲ گرم (۲ قاشق غذاخوری استاندارد)
طرز تهیه
مرحله همزدن کره و شکر و همین طور تخم مرغها در ایجاد بافت عالی کیک بسیار مهمه بنابراین حتما کره و شکر را حدود ۵ دقیقه با دور تند بزنید تا حجیم و کرمی شود و بعد هم تخم مرغها را اضافه و خوب بزنید.
حتما از قالب میان تهی برای این کیک استفاده کنید.
قطر قالب میان تهی ۲۵ تا ۲۷ سانت.
موقع اضافه کردن آرد و همین طور پودر کاکائو مایه کیک را زیاد هم نزنید چون پف کیک آسیب دیده و کیک بعد پخت فشرده و سنگین میشود.
قسمت سفید مایه کیک را ۳ قسمت در نظر بگیرید و هر بار ۱/۳ مایه سفید را به تناوب با مایه شکلاتی در قالب بریزید.
مایه شکلاتی را ۲ قسمت در نظر بگیرید.
سعی کنید مراحل ریختن مواد در قالب را تا حد امکان با سرعت انجام دهید تا بعد پخت، کیک خوب پف کند.
کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر از دستور.
بعد از پخت صبر کنی. کیک کاملا خنک شود سپس برش بزنید.
در ظرف دربسته و در دمای محیط تا ۵ روز کیک عالی و تازه باقی میماند.
کیک فوق العاده نرم و لطیف و کاملا خوش بافت است.