این کوکی شکلاتی اسمارتیزی یه کوکی خوش رنگ و جذابه که درست کردنش فوق العاده راحته و خیلی سریع هم آماده میشه! بریم برای مقدار مواد اولیه برای پخت این کوکی شکلاتی اسمارتیزی.

مواد لازم برای تهیه کوکی اسمارتیزی

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • 1 لیوان روغن مایع
  • 3 لیوان آرد
  • 2 قاشق غذاخوری سرپر پودرکاکائو
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • اسمارتیز (شکلات تکه ای، کشمش یا گردو به مقدار لازم به دلخواه)

طرز تهیه کوکی شکلاتی اسمارتیزی

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی بدون کره با روغن مایع
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو 7 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. سپس روغن رو بهش اضافه کرده و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

چند قاشق از آرد رو برداشته و بقیه ی آرد و پودرکاکائو و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و داخل مایه می ریزیم و با دست شروع به مخلوط کردن و ورز دادن می کنیم.

در صورت نیاز اون چند قاشق آرد رو هم بهش اضافه میکنیم. در نهایت باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم. دستکش پوشیده و از خمیر گلوله هایی به اندازه یه گردوی بزرگ برداشته و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله می چینیم.

روی هر گلوله چند تا اسمارتیز فشار داده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10 تا 15 دقیقه می ذاریم.

حتما با خلال دندون چک کرده و سپس بیرون میاریم و وقتی خنک شد از کاغذ جدا می کنیم.

نکات مهم پخت کوکی شکلاتی اسمارتیزی

  • میزان آرد بسته به جنسش متفاوته، پس آخرای آرد رو با احتیاط اضافه کنید، خمیر نرم و لطیفی لازم داریم.
  • کوکی ها رو که گرد کردین به هیچ عنوان پهن نمی کنیم فقط با کمی فشار دادن اسمارتیز ها رو روش قرار میدیم.کوکی داخل فر خودش پهن میشه.
  • گلوله هاتون رو کاملاً گرد کنید بطوریکه هیچ ترکی نداشته باشن.
  • وقتی سینی اول رو داخل فر گذاشتین، روی بقیه خمیر رو با سلفون بپوشونید تا خمیر خشک نشه.
  • به جای اسمارتیز میشه از گردو، کشمش یا یه تیکه شکلات هم استفاده کرد که من روی چندتا یه تیکه شکلات سفید گذاشتم.
  • زمان پخت تقریبی هستش، بسته به فر شما متغیره، حتما بعد از 10 دقیقه با خلال چک کنید. اگه زیاد داخل فر بمونه خشک میشه.