یه کیک سیب مغزدار اسفنجی و کافی شاپی که تو چشم بهم زدن آماده میشه و نیاز به شیر هم نداره بافت اسفنجی داره و فوق العاده خوشمزه‌ست و زمان پختش خیلی کوتاه تو قالب معمولی هم راحت میشه درست کرد. بریم برای پخت این کیک سیب مغزدار خوشمزه!

مـواد لازم برای تهیه کیک سیب مغزدار اسفنجی

  • آرد قنادی یک و یک چهارم لیوان
  • تخم مرغ سه عدد
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ سه عدد
  • شکر دو سوم لیوان
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شـربت بار دو قاشق غذاخوری
  • عسل یک قاشق غذاخوری درصورت نداشتن شربت بار
  • روغـن یک سوم لیوان
  • سیب متوسط دو عدد
  • دارچین دو قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک سیب مغزدار اسفنجی و کافی شاپی

طرز تهیه کیک سیب مغزدار اسفنجی و کافی شاپی
تخم مرغ نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسه. فر روی صد و هشتاد روشن کنید.

آرد و بیکینگ پودر سه دفعه الک بزنید. سفیده و زرده تخم مرغ جدا کنید.

سفیده رو همراه نصف شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره و بشقاب برگردونید نریزه شکر به صورت بارانی اضافه کنید بعد از فرم گرفتن داخل یخچال قرار بدید.

کیک سیب مغزدار

زرده هارو همراه باقیمانده شکرو وانیل به مدت پنج دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرمی رنگ بشه.

طرز تهیه پای سیب مغزدار

روغـن مایع و شربت بار اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.

دستور پخت کیک سیب مغزدار

اگه شربت بار نداشتید یک قاشق عسل همراه یک قاشق آب گرم مخلوط کنید تا عسل رقیق بشه بعد اضافه کنید. بعد سفیده رو از یخچال خارج کنید طی سه مرحله به زرده اضافه کنید و با لیسک دورانی بهم بزنید.

طرز پخت کیک سیب مغزدار

در این مرحله آرد الک زده رو طی سه مرحله اضافه کنید و دورانی بهم بزنید.

طرز تهیه کیک سیب کافی شاپی

کف قالب کاغذ روغنی بندازید دو قاشق مواد بریزید و سیب آغشته به دارچین بزارید و دو قاشق دیگه مواد کیک روش بریزید.

طرز تهیه پای سیب مغزدار بدون شیر

داخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بزارید و با خلال تست کنید اگه به خلال نچسبید از فر خارج کنید اجازه بدید خنک بشه روشو پودر قند الک کنید نوش جان کنید.

روش تهیه کیک سیب مغزدار

اگه قالب معمولی داشتید کف قالب چرب کنید کاغذ روغنی بزارید نصف مواد کیک بریزید سیب هارو بچینید و بقیه مواد کیک روی سیبها بریزید و به سی تا سی و پنج دقیقه داخل فر صد و هشتاد درجه بزارید. این کیک شیر و مایعات دیگه نداره و خیلی زود و تند آماده میشه.