کوکی براونی شکلاتی یه کوکی خوشمزه و عالیه که دستور پختش رو براتون آماده کردم. امیدوارم که این کوکی براونی شکلاتی رو درست کنید و از طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکی براونی شکلاتی

  • 2/3 پیمانه (150 گرم) کره نرم شده
  • 1 و ½ پیمانه شکر قهوه‌ای
  • 2 قاشق چای خوری اسانس وانیل یا (½ قاشق چای خوری پودر وانیل)
  • 2 عدد تخم مرغ درشت
  • 1 و ½ پیمانه (211 گرم) آرد همه منظوره
  • 1/3 پیمانه پودر کاکائو
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 پیمانه شکلات شیری چیپسی
  • ½ پیمانه گردوی درشت خرد شده
  • پودر شکر برای پاشیدن روی کوکی ها

دستور پخت کوکی براونی شکلاتی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کوکی براونی شکلاتی فوق العاده خوشمزه

قبل از شروع به کار فر را روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید.

برای شروع ابتدا کره و شکر را داخل کاسه همزن بریزید و حدود 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا سبک و پوک شود. سپس وانیل و تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در ادامه آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را ترکیب کرده و با ویسک مخلوط کنید. سپس به مخلوط کره و شکر و تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. شکلات چیپسی و گردو را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سپس از مایه کوکی به وسیله اسکوپ به سایز دلخواه با فاصله در سینی فر بریزید. کوکی‌ها را به مدت 9 تا 11 دقیقه تا حدودی که در مرکز کوکی خودش رو بگیره بپزید. اما دقت کنید آنها را بیش از حد نپزید. کوکی ها بعد از سرد شدن هم سفت‌تر می‌شوند.

بعد از خارج کردن از فر قبل از اینکه کوکی ها را به پنجره سیمی منتقل کنید بگذارید چند دقیقه داخل سینی خنک شوند. سپس روی آنها پودر شکر بپاشید و میل کنید. نوش جان

روش دوم

طرز تهیه کوکی براونی مغزدار

مواد لازم:

  • 2 عدد تخم مرغ متوسط
  • 100 گرم شکر قهوه ای
  • 200 گرم شکلات تلخ
  • 100 گرم کره
  • 210 گرم آرد
  • 6 گرم پودرکاکائو تلخ
  • 2 گرم بکینگ پودر
  • 1 پنس نمک
  • شکلات سکه ای

طرز تهیه:

شکلات سکه ای ها رو داخل فریزر بزارین تا حسابی سرد بشن. کره و شکلات تلخ رو بن ماری کرده و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشیم، کنار میزاریم تا سس از حرارت بیوفته.

تخم مرغ و شکر رو با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. سس شکلاتی رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو و نمک رو روی مواد الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا خمیر یکدستی حاصل بشه.از خمیر گلوله های 50 تا 60 گرمی جدا کرده و کف دست پهن کرده و یه دونه شکلات سکه ای وسط خمیر گذاشته و بعد خمیر رو جمع کرده و گلوله می کنیم.

کف سینی فر کاغذ نسوز یا دو لایه کاغذ روغنی پهن کرده و گلوله ها رو با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم.

بعد از پخت اجازه میدیم کوکی ها حسابی خنک بشن و به راحتی از کاغذ جدا می کنیم. امیدوارم این کوکی های فوق العاده خوشمزه رو درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

نوش جان

  • میزان آرد تقریبی هستش ممکنه کمی بیشتر یا کمتر نیاز باشه.
  • گه بعد اضافه کردن آرد خمیر چسبنده بود نیم ساعت داخل نایلون و تو یخچال بزارین.
  • جای شکر قهوه ای میشه حدود 180 گرم شکر سفید استفاده کرد اما طعمش با شکر قهوه ای یه چیز دیگه اس.