کیک سینی یه کیک نوستالژی و خاطره انگیزه! این کیک سینی نوستالژی خاطرات قدیمی و کودکی رو به یاد آدم میاره و امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
در ابتدا نکاتی هست که باید بگم، اول اینکه چون در قدیم وانیل همه جا و در همه خونه ها در دسترس نبود برای همین به جای وانیل از مواد معطر دیگه و در فصل مرکبات از پوست این میوه ها استفاده میشد و نکته بعدی در مورد جوش شیرین هست که حتما باید استفاده بشه چون قدیم استفاده میشد و ما هم کمی استفاده میکنیم تا بافت و طعم نوستالژی رو داشته باشیم. بریم برای مقدار مواد اولیه و دستور پخت کیک سینی ساده و خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه کیک سینی
- تخم مرغ درشت ۳ عدد اگه کوچیک بود ۴ عدد
- شکر یک و نیم لیوان
- شیر یک لیوان
- روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان
- آرد دو و نیم لیوان
- بیکینگ پودر دو و یک دوم قاشق چای خوری اندازه گیری
- پوست یک پرتقال یا لیمو (رنده ریز) یا وانیل
- جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
- گردوی درشت خرد شده مقداری
- کنجد مقداری
سایر موارد
- مواد حتما به دمای محیط رسیده باشند
- اندازه سینی ۳۵×۲۵ سانتی متر
- پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار
دستور پخت کیک سینی ساده و خوشمزه
برای شروع ابتدا سینی رو با روغن جامد یا کره نرم چرب و آرد پاشی کنید.
سپس تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کرمی و غلیظ بشه شیر و روغن و پوست پرتقال یا لیمو رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.
در ادامه آرد و بیکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر جوش شیرین رو اضافه و کمی مخلوط کنید مواد رو داخل سینی بریزید. طرز تهیه کیک تخته ای
چند بار به سطح بزنید تا حباب ها خارج بشه بعد به دلخواه روی کیک کنجد و گردو بپاشید و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بذارید تا وقتی که روی کیک کاملا طلایی بشه چون سینی هست زودتر پخته میشه حدود ۳۰ دقیقه.
برای اطمینان از پخته شدن کیک ابتدا با سیخ چوبی امتحان کنید و بعد از فر خارج کنید. بعد از کمی خنک شدن میتونید به شکل دلخواه برش بزنید. نوش جان