این کیک تخته ای اسفنجی با گلاب خوش بافت و خوشمزه رو از دست ندید. یه کیک تخته ای فوق العاده خوش بافت و خیییلی خوشمزه، به شرط اینکه مواد را کم و زیاد نکنید و مراحل رو به دقت طی کنید تا یه کیک تخته ای عالی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک تخته ای اسفنجی با گلاب
- آرد ۴۱۰ گرم
- تخم مرغ ۶ عدد ( وزن هر کدوم بین ۶۰ تا ۶۵ گرم)
- شکر دانه ریز ۳۵۰ گرم
- روغن مایع ۱۸۰ گرم
- شیر ولرم ۲۱۵ گرم
- گلاب ۹۵ گرم
- بکینگ پودر ۶ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری
- خلال بادام مقداری برای تزئین
آموزش دستور پخت کیک تخته ای اسفنجی با گلاب به روش قنادی و بازاری
برای شروع ابتدا تمام مواد را از قبل در دمای محیط آشپزخونه قرار بدید تا با محیط هم دما بشن.
سپس در ظرفی تخم مرغ ها و وانیل را بریزید و با دور متوسط همزن کمی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد.
بعد بدون اینکه همزن را خاموش کنید شکر را به صورت بارانی و کم کم بهش اضافه کنید و با دور متوسط همزن هم بزنید. به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بزنید تا حجم مواد دوبرابر بشه.
در همزدن این مرحله کوتاهی نکنید چون این مرحله در بافت اسفنجی کیک تخته ای قنادی خیلی تأثیر داره.
وسط کار هم گلاب را اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید.
نکته مهم: حتما دور ظرف را با لیسک درگیری کنید تا اثری از تخم مرغ نمونه.
بعد شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و فقط نیم دقیقه با دور کند همزن هم بزنید.
نکته مهم: دقت کنید زیاد این مرحله را هم نزنید چون پف تخم مرغ میخوابه و بافت اسفنجی کیک تخته ای بازاری رو کم میکنه.
بعد همزن را کنار بذارید. حالا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و دوباره با الک آرد را به مواد اضافه کنید. طی سه الی چهار مرحله و با لیسک دورانی به آرومی مخلوط کنید.
بعد هم کف یک قالب ۲۵ در ۳۵ را کاغذ روغنی پهن کنید. اطراف قالب را نیازی نیست چرب کنید. مواد را در قالب بریزید و قالب را چند بار روی سطح کارتون ضربه بزنید.
سپس خلال بادام را روی مواد بپاشید و در فری که از یک ربع قبل گرم کردین در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید. وقتی که کیک تخته ای آماده شد، اگه دوست دارین روی کیک برشته تر بشه گریل را روشن کنید تا کمی روش خوش رنگ بشه، اما خیلی دقت کنید تا نسوزه. نوش جان