کاپ کیک با کرم عالی و خوشمزه! پیشنهاد می کنم به عنوان عصرونه و میان وعده برای دلبندانتون درست کنید و از طعم و مزه خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کرم دار
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان)
- روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان)
- شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
- آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
مواد لازم برای کرم
- شیر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- شکر ۴۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- کره ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
دستور پخت کاپ کیک کرم دار با نشاسته ذرت
اول کرم رو درست کردم. شیر و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه.
آخر کار وانیل و کره رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم. روی کرم رو پوشوندم و گذاشتم که از دما بیفته.
برای کیک، تخم مرغ و شکر رو با همزن سه تا چهار دقیقه زدم، وانیل ریختم. روغن مایع و شیر رو ریختم و یک دقیقه زدم. آرد سفید و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و سه بار الک کردم. کم کم به مواد اضافه کردم و ترکیب کردم.
داخل قالب از مواد ریختم، طوری که جا برای ریختن کرم و پف هم گذاشتم.
قیف رو در قیف یکبار مصرف ریختم و روی مواد طرح دلخواه زدم. من دو طرح ضربدری و دایره وار زدم. قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم.
با این مقدار مواد اولیه و در این سایز حدود ۱۴ عدد برای من کاپ کیک شد. این کاپ کیک کرم دار رو بدون فر هم می تونید درست کنید. بدون فر داخل فر دست ساز روی گاز می تونید درست کنید.
برای فر دست ساز یک تابه عمیق یا قابلمه که تقریبا کهنه شده اختصاص بدید به فر دستساز، قابلمه رو روی شعله متوسط بذارید داخلش یک قالب فلزی یا رینگ یا هرچیز فلزی بعنوان پایه قرار بدید و درش رو بذارید تا بیست دقیقه خوب داغ بشه با شعله متوسط. بعد سینی شیرینی رو داخلش بذارید و درش رو بذارید، اگر در قابلمه خوب کیپ نمیشه حتما دمکنی بذارید.