کوکی رولی ایتالیایی با مربا و آجیل رو امتحان کردید؟ رسپی یه کوکی عالی و خوشمزه ایتالیایی که امتحان شده ست و نتیجه کار عالی میشه.
مواد لازم برای تهیه کوکی رولی آجیل و مربای ایتالیایی
- 2 عدد تخم مرغ درشت
- ½ پیمانه شکر دانهریز
- 1/3 پیمانه روغن مایع
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- رنده پوست 1 عدد پرتقال
- 2 و ¼ پیمانه آرد سفید
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
مواد میانی
- 1 پیمانه از مربای دلخواه
- 2 پیمانه فندق بدون پوست (بادام یا گردو هم میشود)
دستور تهیه کوکی رولی ایتالیایی
1. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها و شکر را بریزید و با ویسک (همزن دستی) تا سبک شده و کف کند.
روغن مایع، شیر و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده هم بزنید.
2. آرد را به همراه بکینگ پودر و یک پنسه نمک الک کنید و اضافه کنید.
سپس همه مواد را با قاشق چوبی مخلوط کنید تا مواد ترکیب شده و خمیر فرم بگیرد. اگر خمیر را لمس کنید کمی چسبندگی دارد.
3. خمیر چسبنده را به سطح کارتون منتقل کنید. کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود. روی خمیر با نایلون فریزر پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
برای مواد میانی:
1. در این فاصله فندقها خرد کنید. روش محبوب من اینه که آجیل رو لای دستمال حولهای می ریزم و با گوشتکوب می کوبم تا خرد بشه.
2. مربا رو هم از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
برای ترکیب شیرینی:
1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. یک ورق کاغذ روغنی دیگر را به همان اندازه سینی فر برش بدهید و روی آن آردبپاشید.
2. بعد از 30 دقیقه استراحت خمیر را از یخچال خارج کنید. خمیر را دو قسمت کرده یک قسمت را کنار بگذارید و روی آن را بپوشانید. قسمت دوم را روی کاغذ روغنی آردپاشی شده بگذارید کمی دیگر روی آن آرد بپاشید و به صورت مستطیل حدود 22 در 30 سانتیمتر باز کنید.
3. نیمی از مربا را روی لایه خمیر بریزید و به وصیله لیسک به صورت یک لایه نازک روی خمیر پخش کنید حدود 2 و نیم سانت از لبه ها فاصله داشته باشد که هنگام رول کردن به بیرون نشت نکند.
نیمی از فندق های خرد شده را روی آن بپاشید و به آرامی کمی فشار دهید.
4. به آرامی خمیر را رول کنید و لبه رول را زیر کار بگذارید. خمیر رول شده را به آرامی به سینی فر منتقل کنید و قسمت دوم خمیر را هم به همین شکل آماده کنید.
5. شیرینی را به مدت 30 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی روشن شود.
6. بعد از این زمان اگر بافت کوکی را نرم دوست دارید. بعد از پخت بگذارید رول ها کاملا خنک شوند. سپس با نایلون سلفون کاملا بپوشانید و بگذارید بمان و در زمان سرو برش دهید.
7. اگر بافت کرانچی و ترد دوست دارید، دمای فر را تا 140 درجه سانتیگراد پایین بیاورید. رول ها را به تخته برش منتقل کرده و برش هایی به قطر 2 سانتیمتر بزنید و مجددا در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه و یا در هر حدی که دوست دارید داخل فر بگذارید.
نکته: برای برش تمیزتر کوکی ها از چاقوی غیردندانه دار استفاده کنید و با یک حرکت سریع برش بزنید.