کبه عربی با برنج و سیب زمینی یه غذای محبوب عربی و جنوبی و بسیار بسیار خوشمزه. امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه کبه با برنج و سیب زمینی

برای کبه

  • برنج (ترجیحا ایرانی) ۲ پیمانه
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • نمک و زروچوبه به مقدار لازم

مواد داخلی کبه

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه یک عدد متوسط
  • زرشک ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • کشمش ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)(من حذف کردم)
  • سبزی معطر (جعفری) یک قاشق غذاخوری (خشک تا تازه فرقی ندارد)
  • مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کبه با برنج و سیب زمینی

طرز تهیه کبه عربی با برنج و سیب زمینی

برای شروع ابتدا برنج را شسته و با ۴ و نیم پیمانه آب سرد و سیب زمینی خرد شده روی حرارت کم گذاشته تا کاملا بپزد. (مثل کته) کاملا بدون آب و خشک بشه.

مدام هم بزنید تا ته دیگ نبندد. بعد از اینکه آب برنج کاملا خشک و کاملا پخت از حرارت برداشته تا خنک بشه.

بعد خنک شدن با دستگاه غذاساز یاگوشت کوب برقی یا گوشت کوب دستی کاملا میکس میکنیم. در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه.

در این فاصله مواد میانی را آماده میکنیم.

پیاز را که رنده درشت کردیم در روغن با نمک و زردچوبه تفت داده وقتی سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده و ادیه ها را اضافه کرده و کاملا باهم مخلوط میکنیم.

وقتی گوشت کاملا پخت و تغییر رنگ داد فلفل دلمه هم اضافه کرده و مجدد ۵ دقیقه تفت داده در این مرحله یک ق رب داشتیم در همان تابه در روغن تفت داده و با باقی مواد مخلوط میکنیم.

در نهایت گردو و زرشک را اضافه کرده.مواد را از حرارت برداشته تا خنک بشه.

مواد برنجی را از یخچال درآورده طبق ویدئو داخلش موادریخته و فرم داده. در روغن داغ در تابه نچسب با حرارت متوسط به بالا سرخ کرده. نوش جان

طرز تهیه کبه بلغور عراقی با گوشت چرخ کرده

5/5 - (3 امتیاز)