کیتو مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی که به کتلت خودمون خیلی شبیه هستش!

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ایتالیایی

  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
  • پنیر موزارلا ۵۰ گرم

دستور پخت کتلت مرغ ایتالیایی (کیتو مرغ)

طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی (کیتو مرغ)

سینه مرغ رو داخل غذاساز (یا چرخ گوشت) انداختم. سیر رو رنده کردم. جعفری و ریحان رو خرد کردم. سینه مرغ و سیر رنده شده (یا پودر سیر)، ریحان خرد شده، جعفری خرد شده، پودر سوخاری، تخم مرغ، پنیر پیتزا، نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو با هم مخلوط کردم.

تابه ای رو روی حرارت ملایم قرار دادم . مقداری روغن ریختم. از موادم توی دستم کمی پهن کردم و داخل تابه قرار دادم . با حوصله با حرارت ملایم رو به کم گذاشتم، وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم بپزه و سرخ بشه.

اگر دوست داشتید این غذا کنارش یه سس داره که می تونید درست کنید.

سس مارینارا

  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز ۱ عدد
  • ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق مرباخوری
  • رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
  • آب لیمو ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و قلقل و آویشن به میزان لازم

پیاز رو رنده کردم و کمی تفت دادم، سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و کره رو ریختم و با هم تفت دادم رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم. گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم، نمک و فلفل و آویشن ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا به غلظت برسه. وقتی به غلظت رسید، ریحان خرد شده، جعفری خرد شده و آب لیمو اضافه کردم. کمی روی حرارت موند از حرارت برداشتم.

طرز تهیه کتلت سیب زمینی مراکشی