کیک مکزیکی شکلاتی یک کیک خوشمزه و خوش بافت که میتونین با گاناش کاور کنین یا با خامه که خامه و گاناش با هم خوشمزه ترش میکنه. برای فیلینگ هم میتونین موز گردو و گاناش بذارین. یک کیک خوشمزه که خیلی پرطرفداره.

مواد لازم برای تهیه کیک مکزیکی شکلاتی بدون کرم پاتیسیر

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیوان شکر
  • وانیل
  • آب نصف لیوان
  • آرد ۱/۵ لیوان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سرپر

دستور پخت تهیه کیک مکزیکی شکلاتی ساده بدون کرم پاتیسیر

طرز تهیه کیک مکزیکی شکلاتی

برای شروع ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده. سفیده را خوب هم میزنیم تا قله ای شود کنار میذاریم.

زرده تخم مرغ شکر و وانیل و آب را با همزن برقی با دور تند هم میزنیم‌ تا حجمش دو برابر شود و کرم رنگ.

۱/۵ لیوان آرد و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط بشه و یک دست.

در آخر سفیده تخم مرغ را در دو سه مرحله اضافه و به آرامی هم میزنیما

داخل قالب ۲۰ یا ۲۲ را چرب و آرد پاشی کرده و ۲۰ دقیقه داخل یخچال قسمت فریزر میذاریم تا بعد براحتی کیک از قالب جدا بشه و بعد مایه کیک را ریخته به مدت ۴۵ دقیقه داخل تنور یا فر

تنور یا فر از قبل گرم شده.

وقتی کیک پخت از وسط نصف کرده و با شیر کمی مرطوب کرده خامه و گاناش را ریخته و صاف کرده و موز گردو گذاشته و لایه دوم کیک را میذاریم و خامه کشی میکنیم.

در آخر گاناش را روی خامه ریخته و به دلخواه تزئین می کنیم.

برای گاناش به یک پاکت خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای یا سکه ای نیاز داریم.

خامه را روی حرارت گذاشته یا بنماری میکنیم و خوب هم میزنیم از خانه باز بشه و یکدست و بعد شکلات را اضافه کرده هم میزنیم تا ی گاناش خوشمزه درست بشه کمی ک از حرارت افتاد روی کیک میریزیم.

برای خط سفید هم میتونین بریلو صدفی از لوازم قنادی ها بگیرین و با قیف شکل دلخواه رو روی گاناش بزنین.

دستور پخت تهیه کیک مکزیکی شکلاتی ساده بدون کرم پاتیسیر

طرز تهیه کیک شکلاتی انگلیسی با سس شکلات