دسر دبل چاکلت رو از دست ندین. فقط همین! اگه عاشق دسرهای شکلاتی هستين بهتون پیشنهاد می‌کنم اين رسپی رو امتحان کنين!

مواد لازم برای تهیه دسر دبل چاکلت لیوانی

  • شیر ۲‌ ليوان
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۵ گرم
  • پودر ژلاتین ۱۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱۵ گرم
  • شکلات تخته ای یا سکه ای تلخ ۵۰ گرم
  • قهوه فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۵۰ گرم
  • کرم شکلاتی (دنت/نوتلا) ۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • موز ۲ عدد
  • فندق خرد شده‌ کمی در صورت‌ تمايل
  • کيک شکلاتی پودر شده‌ به‌ مقدار لازم

دستور تهیه دسر دبل چاکلت لیوانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر دبل چاکلت لیوانی
برای شروع ابتدا به اندازه نصف ليوان از شیر را برداشته و ژلاتین را روی شیر میریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه.

سپس در ظرفی مابقی شیر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو و قهوه فوری و شکر را ريخته، روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا گرم شود سپس شکلات را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.

زمانی که مقداری از شکلات ذوب شد، خامه به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم به همراه ژلاتین و کرم شکلاتی، مرتب هم بزنید تا شکر و شکلات حل شوند و مواد یکدست شوند.

وقتی مایع یک دست شد و شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و از صافی رد میکنیم.

پس از صاف کردن فندق خرد شده‌ رو به‌ مواد اضافه می‌کنیم. (اختیاری)

حالا کيک شکلاتی پودر شده‌ رو کف ليوان های سرو می‌ریزیم و با قاشق فشرده می‌کنیم، کمي از مواد شکلاتی رو می‌ریزیم و چند برش موز قرار می‌دهیم دوباره‌ ليوان رو با مواد شکلاتی پر می‌کنیم.

حالا ليوان ها رو ۵ ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببنده.