اومــدم با قطاب یزدی با ماست و پیمانه به روش حاج خلیفه! دیـگه از خــوشمزگیش نگم!
مواد لازم برای تهیه قطاب یزدی حاج خلیفه
- آرد قنادی یک و نیم لیوان
- تخم مرغ یک عدد زرده
- ماست شیرین نصف لیوان
- کره ذوب شده یک چهارم لیوان
- بیکنگ پودر نصف قاشق چای خوری
- پودر قند یک قاشق غذاخوری
برای مواد میانی قطاب
- گردو نصف لیوان
- بادام نصف لیوان
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
- گلاب یک الی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه قطاب یزدی با ماست و پیمانه لیوان
برای شروع ابتدا کره ذوب شده، زرده تخم مرغ، بیکینگ پودر، ماست، پودر قند داخل ظرفی ریخته با قاشق یا لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
آرد الک زده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ممکن میزان آرد با توجه به نوع آردتون و اندازه زرده و غلظت ماستتون یه مقدار بالا پایین بشه.
خمیر کم کم جمع کنید بخاطر داشتن کره نیاز به ورز دادن نداره روشو سلفون یا کیسه فریزر بزارید اجازه بدید داخل محیط یک ساعتی استراحت کنه.
تا استراحت خمیر مواد میانی قطاب درست کنیم داخل غذاساز، میکسر، یا آسیاب هرچی دارید گردو، هل، دارچین، شکر، بادام بریزید به اندازه ای بزنید که پودر بشه بعد، آسیاب یک قاشق گلاب اضاہ کنید با پشت قاشق کم کم بزنید تا حالت خمیری بشه و راحت تو دست گلوله بشه.
اگه دیدید یک قاشق کمه جمع نمیشه یک قاشق دیگرو کم کم اضافه کنید گلاب زیاد باعث میشه زمان سرخ کردن قطاب تبخیر بشه و قطاب داخل روغن ترک بخوره.
خمیر بعد از یکساعت پهن کنید با کاتر یا لیوان قالب بزنید از مواد میانی اندازه ای یه فندوق بزرگ گلوله کنید روی خمیر بزارید و خمیر از اطراف جمع کنید اضافی خمیر از انتها بگیرید تا درزی نمونه.
روغن داغ کنید قطاب هارو آروم داخلش بزارید و مدام زیرورو کنید تا همه جای قطاب سرخ بشه شعله حتما ملایم باشه زیاد باشه خمیر نپخته سرخ میشه کم هم باشه قطاب سفت میشه.
بعد از سرخ شدن اجازه بدید کمی خنک بشه داخل پودر قند بغلتونید و نوش جان کنید.