خورشت لوبیا سفید (فاصولیه) با گوشت قلقلی خوشمزه و ساده و راحت!
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت قلقلی
- لوبیا سفید ١ لیوان
- گوشت چرخکرده ٣٠٠ گرم + ١ عدد پیاز
- پیاز١ عدد درشت
- روغن ١ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- قلم دارچین ٢ عدد
- زردچوبه ١ قاشق مرباخوری
- گرد لیمو عمانی ١ قاشق مرباخوری یا ٣ عدد لیمو عمانی
- پودر تخم گشنیز ١ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه ١ قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی ٢ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی
قبل از شروع لوبیا را از شب قبل خیس میکنیم.
برای شروع به پخت ابتدا روغن و پیاز نگینی شده را توی قابلمه ریخته و پیاز را تفت میدهیم وقتی که تغییر رنگ داد ادویه ها و سپس رب را افزوده و تفت میدهیم و ٣ لیوان ابجچوش میریزیم و با شعله ی ملایم ٢ ساعت و نیم بپزد.
١ عدد پیاز را رنده کرده اب پیتز را میگیریم و با ١ قاشق چای خوری نمک و ١ قاشق چای خوری زردچوبه مخلوط کرده و قلقلی درست میکنیم.
حالا قلقلی ها را به خورشت اضافه کرده ١ قاشق مرباخوری نمک و ١ قاشق مرباخوری پودر لیمو عمانی اضافه میکنیم و ٤٠ دقیقه ی دیگر بپزد تا جا بیفتد.
نکات مهم
- اگر اب خورشت کم شد ١ استکان ابجوش به ان اضافه میکنیم.
- ٢ عدد سیبزمینی هم میتونید سرخ کنید و برای تزئین روی غذا بریزید.
- اگر مایل باشید که قلقلی ها را سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید خورشت خوشمزه تر میشود. (من سعی میکنم غذا کم روغن و سالم باشد.)
- چوب دارچین را همان اول به غذا اضافه کرده و موقعی که غذا را در ظرف میکشیم قلم دارچین را از خورشت در میاوریم.