این کوکی با جو پرک فوق العاده ساده و سریعه که میتونید بدید بچه هاتون درستش کنند و کلی هم سرگرم بشن، نیاز به همزن هم نداره! یک صبحانه یا عصرانه کامل برای بچه های بد غذا و یک صبحانه رژیمی برای خودتون که کاملا سیر می کنه و جلوی ریزه خواری رو میگیره!

مواد لازم برای تهیه کوکی رژیمی با جو پرک

  • کره به دمای محیط رسیده ۴۰ گرم
  • تخم مرغ درشت یک عدد
  • شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
  • آرد یک دوم پیمانه
  • جو پرک ۱/۵ پیمانه
  • جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر دارچین در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
  • آب یک قاشق غذاخوری
  • عسل یک چهارم پیمانه
  • شکلات چیپسی یک دوم پیمانه و یا جایگزین شکلات تلخ خرد شده و یا کشمش و گردو و یا بادام خرد شده
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • وانیل: مقدار وانیل تمام دستورات رو متناسب با نوع وانیل خودتون بسنجید مثلا بعضی از وانیل های پودری تلخ در حد نوک کارد باید ریخته بشه در حالیکه وانیل شکری خیلی بیشتر

طرز تهیه کوکی رژیمی با جو پرک در فر

طرز تهیه کوکی با جو پرک رژیمی و خوشمزه
برای شروع ابتدا شکر، عسل و کره را با هم مخلوط کنید نیازی به همزن نیست حتی با چنگال هم میشود این کار را انجام داد.

در ادامه وانیل، تخم مرغ و آب را اضافه و خوب مخلوط کنید.

آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را از قبل با هم الک کنید، جو پرک را اضافه کرده و یکدست کنید.

حالا این ترکیب را طی دو مرحله به مواد تخم مرغ و کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

در نهایت هم شکلات چیپسی و یا گردو و بادام خرد شده اضافه کرده و مخلوط کنید.

این خمیر نیازی به سرد کردن ندارد. عملا کوکی فوق العاده سریعی هست. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و یا با کره چرب کنید.

از مواد با ایسکریم اسکوپ کوچک و یا قاشق غذاخوری برداشته و روی سینی با فاصله قرار دهید.

سینی را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که اطراف کوکی رنگ بگیرد درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

نکات مهم تهیه کوکی با جو پرک

  • طبق معمول کوکی و بیسکوئیت ها پیشنهاد میکنم که همه مواد را یکباره داخل فر نگذارید.
  • 1 تا 2 نمونه را روی سینی و داخل فر قرار دهید و اجازه دهید پخته شود در صورتی که پس از خروج از فر همه شرایط کوکی باب میل و ذائقه شما بود و مشکلی نداشت مابقی خمیر هم داخل فر بگذارید.
  • دقت کنید طی مدت زمانی که نمونه های تست داخل فر هستند مابقی خمیر را حتما داخل یخچال بگذارید تا گرم نشود.
  • این کوکی یک هفته حداقل داخل یخچال و یا در دمای محیط قابل نگهداری هست و در صورت فریز کردن به راحتی تا دو ماه ماندگاری دارد.

نوش جان