برای این دسر کیک فغزیه نیاز دارید به کیک ژنواز ولی تو این دستور از کیک اسفنجی وانیلی ۳ تخم مرغی به قطر ۱۸ سانت استفاده شده که خب شما با هر دستوری که راحت هستید می تونید درست کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک فغزیه فرانسوی

  • آب لیمو ۱۲۰ گرم
  • رنده پوست یک لیمو
  • پودر شکر ۱۴۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • نشاسته ذرت ۴۰ گرم
  • کره ۲۵۰ گرم

دستور پخت کیک فغزیه فرانسوی با کرم موسیلین لیمو

طرز تهیه کیک فغزیه فرانسوی با کرم موسیلین لیمو

برای مرطوب کردن لایه های کیک هم ایشون از یک سیروپ ساده استفاده کردند ترکیب ۱۰۰ گرم شکر ، ۱۰۰ گرم آب مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا فقط شکر حل شود از روی حرارت برداشته و به اون اسانس توت فرنگی و یا کمی شربت توت فرنگی اضافه کنید میتونید هم فقط آب و شکر باشه کنار بگذارید تا خنک بشه.

طرز تهیه کرم موسیلین: تخم مرغ و پودر شکر را با ویسک دستی خوب مخلوط کنید تا کاملا رنگش روشن بشه. همزمان آب لیمو را روی حرارت بگذارید.

به ترکیب تخم مرغ و پودر شکر که خوب روشن شدند نشاسته ذرت را اضافه کرده و مجددا با ویسک دستی مخلوط کنید.

در این زمان دیگه اب لیمو به جوش آمده در حال نکردن تخم مرغ ها آب لیموی به جوش آمده را به آرامی روی ترکیب اضافه کنید.

دایم هم بزنید که تخم مرغ بسته نشه.

حالا این مخلوط را مجددا داخل ظرف اولی برگردانده و به حرارت دادن و هم زدن دایم ادامه بدید تا به جوش بیاد.

ایشون میگه ۳۰ ثانیه دیگه بعد از جوش آمدن پخت رو ادامه بدید و بعد از روی حرارت بردارید و یک سوم از کره دستور را اضافه کنید و ویسک کنید.

دقت کنید که متناسب با حرارت و سایز قابلمه و … ممکنه که کمی بیشتر نیاز به حرارت باشه در هر حال به غلظت مواد شف قبل از اضافه کردن کره دقت کنید.

وقتی به غلظت مشخص شده رسید از روی حرارت بردارید.

حالا این کرم رو که تقریبا خنک شده داخل یک کاسه ریخته سطح روی کرم را با سلفون بپوشانید و اجازه بدید در دمای محیط خنک بشه.

بعد از چند ساعت که کرم و کره به دمای محیط رسیده را باید با همزن بزنید تا شبیه خامه فرم گرفته بشه.

ادامه دستور رو در ویدیو ببینید.

نکات مهم

  • دمای کرم و کره باید تقریبا یکسان باشه.
  • سرعت همزن ابتدا کم و بعد زیاد باشه.
  • یکی دوبار هم همزن رو خاموش کنید و اطراف ظرف را تمیز کنید.
  • وقتی کرم به رنگ روشن و فرم گرفته و پفکی رسید همزدن کافیه.