دستور پخت کوکی سیب ایتالیایی رو از یه سایت ایتالیایی پیدا کردم و خودم پختم و نتیجه کار فوق العاده شد. به همین دلیل برای شما هم آماده‌اش کردم. یه کوکی فوق العاده ساده که قلق خاصی نداره. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کوکی سیب ایتالیایی با شکر قهوه ای

  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (تقریبا یک دوم پیمانه)
  • کره ۱۰۰ گرم
  • سیب سفت یک عدد
  • آرد ۲۵۰ گرم (هر پیمانه استاندارد آرد ۱۲۵ گرم است)
  • آب لیمو یک دوم قاشق غذاخوری
  • زنجبیل طبق ذائقه
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

دستور پخت کوکی سیب ایتالیایی با شکر قهوه ای

طرز تهیه کوکی سیب ایتالیایی با شکر قهوه ای
شکر و کره را با همزن بزنید تا کاملا حجیم شود سپس تخم مرغ را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر هم بزنید.

طرز پخت کوکی سیب
سیب را پوست گرفته و به قطعات دو سانتی خرد کرده و با آبلیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید.

ارد، بیکینگ پودر و پودر زنجبیل را به ترکیب کره، شکر و تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد سپس سیب آغشته شده به آبلیمو را اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید.

از خمیر گلوله های اندازه گردو برداشته روی کاغذ روغنی قرار دهید و با نوک انگشت سطح آن را صاف کنید و کمی شکر قهوه ای بپاشید.

آموزش کوکی سیب ایتالیایی

سینی را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که اطراف خمیر رنگ بگیرد قرار دهید، سپس سینی را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

روش تهیه کوکی سیب با شکر قهوه ای

زمان سرو در صورت تمایل پودر شکر بپاشید.

آموزش کوکی سیب با شکر قهوه ای

نکات مهم پخت کوکی سیب ایتالیایی

  • سیب حتما سیب خوشمزه و سفت باشه که موقع پخت زیاد شل نشه.
  • توی این دستور سیب با خمیر مخلوط میشه البته که به مدل دیگه هم داریم که کوکی شکم پر هست اگر دوست داشتید اون مدل هم میگذارم.
  • نکته آخر اینکه قانون کوکی ها رو حتما رعایت کنید، اول یکی دو تا کوکی رو توی فر بپزید وقتی از دما و مدت زمان پخت مطمئن شدید مابقی خمیر شکل داده و داخل فر بپزید.

نوش جان