ایـنم از نان رول نارگیلی ساده و خـوشمزه. نان رول نارگیلی رو اگه اینطوری درست کنید عاشقش میشید! بی نهایت خوش عطر و بو!
مواد لازم برای تهیه نان رول نارگیلی
- آرد نان فانتزی چهارلـیوان
- شکر نصف لیوان
- شیر ولرم یک لیوان
- خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
- بـهبود دهنده یک قاشق مرباخوری سرخالی
- روغـن مایع چهار قاشق غذاخوری
- تخم مرغ دو عدد
مـواد میانی
- پـودر نارگیل سه قاشق غذاخوری سرپر
- شکر سه قاشق غذاخوری سرپر
- کره چهل گرم
دستور پخت نان رول نارگیلی خوشمزه و متفاوت
داخل ظـرف گودی آرد الک زده، بـهبود دهنده، خـمیر مایه، تخم مرغ، شکر اضافه کنید. وسط آرد گودی ایجاد کنیدتخم مرغ ها رو داخلش بشکونید.
یک لیوان شـیر ولرم کم کم اضافه کنید تا خـمیر نسبتا چسبناکی بدست بیاد.
با توجه به نوع آرد و اندازه تخم مرغ ممکن شیر کمتری مصرف بشه به همین دلیل باید شیر کم کم ریخته بشه.
بعد از بدست آوردن خمیر چسبنده داخل همون ظرف چهار قاشق روغن کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف بدست بیاد دلیل لایه ای شدن خمیر همین روغن که کم کم باید اضافه بشه و خوب ورز داده بشه و ده دقیقه زمان میبره در این مرحله خمیر چونه کنید و به مدت یکساعت داخل دمای محیط،استراحت بدید تا به عمل بیاد.
بعد از یکساعت خمیر به صورت مستطیل با ضخامت نیم سانت پهن کنید.
روی کل خمیر کره نرم شده بماید اول سه قاشق شکر بعد سه قاشق پودر نارگیل رو سطح نان به صورت یکدست پهن کنید خمیر مثل تصویر رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
کف سینی کاغذ روغنی بندازید رول ها رو با مقداری فاصله کنار هم بچینید نیم ساعت دیگه روشو بپوشونید تا استراحت دوم انجام بشه تا پایان استراحت دوم.
فر روی صد و هشتاد بزازید یک ظرف آب جوش هم داخل بزارید تا بخارش باعث بشه نون شما خشک نشه بعد نانهارو رومال کره و مقدار کمی زعفران بزنید به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار بدید زمان پخت این نان بیست تاسی دقیقه هستش اگه روی نونهای شما طلایی نشد چند دقیقه گریل بالارو روشن کنید.
نوش جان
طرز تهیه نان رول زعفرانی
مواد لازم:
- آرد نان فانتزی ۳۰۰ گرم
- خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
- شکر ۴۰ گرم
- نمک ۳ گرم
- اب ۱۱۰ گرم
- کره ۴۰ گرم
- زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
- کره برای رومال ۶۰ گرم
- زرده تخم مرغ یک عدد + کمی زعفران برای رومال نهایی
طرز تهیه:
کمی آب رو با خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید بهش ۱۰ دقیقه زمان بدین.
بعد بهمراه بقیه آب و زعفران به مواد خشک اضافه کنید ورز دهید بعد چند دقیقه کره رو اضافه کنید و ده تا ۱۵ دقیقه ورز دهید.
شاید اندازه دو سه قاشق آب بیشتر لازم شود. تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را چانه گرفته و یک ساعت استراحت دهید، پف خمیر را گرفته به ۶ یا ۸ قسمت تقسیم کنید دوباره چانه کرده نیم ساعت استراحت دهید.
بعد هر چانه رو مطابق اسلایدها باز کنید با کره نرم شده رومال کنید و رول کنید.
بعد استراحت نهایی (حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه) با زرده تخم مرغ و زعفران که با هم مخلوط کرده اید رومال کنید.
در فر داغ شده با دما ۱۹۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید.