کاپ کیک با لیوان کاغذی یه کاپ کیک خوشمزه با بافت فوق العاده نرم و پنبه ای که بدون فر و‌ قالب آماده میشه! بریم درستش کنیم.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک با لیوان کاغذی (۶ تا ۷ عدد)

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر نصف لیوان
  • شیر یا آب دو سوم لیوان (با شیر خوشمزه تره)
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آرد سفید یا شیرینی پزی ۱ لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سر پُر
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

همه مواد هم‌دمای محیط باشن.


دستور پخت کاپ کیک با لیوان کاغذی بدون فر در قابلمه

طرز تهیه کاپ کیک با لیوان کاغذی

زیر قابلمه شعله پخش کن بذارین، داخلش یه جسم فلزی مثل سه پایه یا رینگ فلزی یا … بذارین، دربشو با دم‌کنی بپوشونین و بذارین رو حرارت ملایم ۱۵ دقیقه گرم شه.

برای آماده کردن مایه کاپ کیک آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کنار بذارین.

سپس تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن حدود ۷ تا ۸ دقیقه بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، با همزن دستی هم میشه اما بیشتر زمان میبره.

بهش شیر و روغن اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنید. ترکیب آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده رو طی ۲ تا ۳ مرحله اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم بزنین.

داخل لیوان یکبار مصرف کاغذی بریزین و حدود نصف لیوان رو پر کنین، زیاد پر نکنین که پف میکنه و میریزه بیرون.

بذارین داخل قابلمه ۳۰ تا ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزه، بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون چک کنین اگه کیک بهش نچسبید یعنی پخته. برای من حدود ۵۰ دقیقه زمان برد، بستگی به جنس قابلمه داره، داخل قابلمه با جنس روی یا تفلون زودتر میپزه.

سپس بذارین کامل خنک شه بعد لیوانش رو ببرین و به آرومی جدا کنین وگرنه ممکنه به لیوان بچسبه.

توت فرنگی با اینکه خوشمزه ترش میکنه اما بهتره استفاده نکنین، چون داخل کیک ته نشین میشه و یکم سخت از لیوان خارج میشه. اگه استفاده کردین حتما بذارین کیک کامل خنک شه بعد از لیوان با احتیاط جدا کنین.

داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده توی قالب کاپ کیک یا کپسول های کاپ کیک هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۰ دقیقه. (بستگی به دمای فرتون داره خودتون چک کنین)

طرز تهیه کیک در لیوان کاغذی بدون فر بدون کپسول

پف کیک من عالی بود چون ارتفاع قابلمه من کم بود هر چی پف کرده بود چسبیده بود به دمکنی.

مواد لازم

  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • روغن مایع 10 قاشق غذاخوری
  • آرد 1/5 لیوان
  • زعفران دمکرده به میزان لازم
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • طرز تهیه

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن همزده تا کرم رنگ بشه بعد ب تدریج شیر و روغن مایع را اضافه کرده همزده.

حالا آرد را بهمراه بکینگ پودر الک کرده ب مواد اضافه کرده بشکل دورانی هم میزنیم مواد را دو قسمت کرده به یک قسمت زعفران دمکرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیمم و خوب مخلوط میکنیم.

لیوان یکبار مصرف برداشته ی مقدار از مواد زعفرانی ریخته. بعد یک مقدار هم مواد کاکائویی روی کیک کنجد پاشیده.

حالا یک قابلمه برداشته و داخل قابلمه توری قرار میدهیم و لیوان های حاوی مواد کیک را روی توری قرار داده و روی قابلمه دمکنی میزاریم و روی حرارت ملایم بمدت 20 دیقه قرار میدهیم بعد با خلال چک کرده از رو حرارت برداشته میزاریم خنک بشه.

بعد از لیوان جدا کرده برش میزنیم سرو میکنیم بافت بینظیری داره چون ارتفاع قابلمه من کم بود پف کیک زیاد شده بود همش جسبیده بود به دمکنی بازم راضی بودم از بافت و خوشمزگیش.

طرز تهیه کیک در لیوان کاغذی

نوش جان