کوکی دبل چاکلت ترک دار یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که تا حالا درست کردم. اگه طعم شکلاتی رو دوست دارید پیشنهاد می کنم از دستش ندید و حداقل یک بار امتحانش کنید.
یه شیرینی عالی و بهشتی شکلاتی با مغز شکلات! من مواد رو به پیمانه نوشتم ولی توصیه میکنم حتما از ترازو استفاده کنید، چون آرد زیادتر بریزید شیرینی پهن نمیشه و ترک نمیخوره.
اگر فاصله زیاد نباشه، بهم میچسبن و یه تیکه میشه. هر چه گلوله ها بزرگتر، فضای بین گلوله ها در سینی فر بیشتر.
مواد لازم برای تهیه کوکی دبل چاکلت ترک دار
مواد لازم | مقدار |
---|---|
شکلات شیری یا تلخ | 100 گرم (دو سوم پیمانه رنده شده) |
کره | 40 گرم (یک پنجم پیمانه منهای دو سوم قاشق غذاخوری) |
آرد سفید | 120 گرم |
تخم مرغ متوسط | 1 عدد (50 گرم بدون پوست) |
پودر قند | 70 گرم (نصف پیمانه منهای دو سوم قاشق غذاخوری) |
وانیل | کمی |
بکینگ پودر | 4 گرم (1 قاشق چای خوری) |
شکلات | تکه های کوچک شکلات تخته ای تلخ یا شیری |
من با این مواد 24 شیرینی داشتم که هر کدام رو 16 گرمی گرفته بودم و ده دقیقه پختش طول کشید. بافتش اصلا خشک نیست. بافت کوکی مانند داره
من شکلاتم نیمه تلخ بود. نصف قاشق چای خوری نسکافه الک شده در شکلات ذوب شده ریختم تا زیادی شیرین نباشه.
تکه های کوچک شکلات تخته ای تلخ یا شیری برای وسط شیرینی به تعداد شیرینی ها (شکلات ها رو با چاقو تکه کرده چند ساعت در یخچال بذارید.)
آرد رو به پیمانه ننوشتم چون هر پیمانه آرد بین 125 تا 150 گرم هستش.
دستور پخت کوکی دبل چاکلت ترک دار با مغز شکلات
قبل از شروع صد گرم شکلات تخته ای و کره را جداگانه ذوب کرده بذارید خنک بشن.
تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو با همزن برقی یا قاشق مخلوط کنید.
سپس کره ذوب شده خنک و بعد شکلات رو بریزید و با قاشق یا همزن مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را الک و اضافه کنید
نکته: مواد مایه کوکی دبل چاکلت ترک دار چسبناکه اصلا آرد اضافه نکنید.
روی ظرف رو پوشانده، بذارید یک ساعت توی یخچال تا خوب سفت بشه. (من نیم ساعت گذاشتم توی فریزر)
از مواد تکه های کوچک (من 15 تا 16 گرمی برداشتم)، بردارید. بازش کنید وسطش قطعه ای شکلات بذارید و خوب گلوله کنید.
گلوله ها رو روی فویل یا کاغذ روغنی که توی سینی فر انداخته اید و با برس کمی چرب کرده اید با “فاصله زیاد” بچينيد (اگه فاصله کم باشه، کوکی دبل چاکلت ترک دار در حین پخت، پهن میشن و بهم میچسبن.)
حدود 10 تا 13 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.
بعد از پخت هنوز نرم هستند، بهشون دست نزنید تا خودشون رو بگیرن. بیش از حد موندن در فر باعث خشکی شیرینی میشه.
بعد از خنک شدن به آرامی با پالت یا کفگیر جدا کنید.
نکته: شکلات شیری، شکلات سفید نیست، شکلات قهوه ای شیرین هستش.
امیدوارم که این کوکی دبل چاکلت ترک دار رو درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.