من این کیک کشمش و گردو رو بدون ماست و با شیر درست می کنم و روش رو شکلات چیپسی میریزم. این ترکیب اینقدر خوشمزه میشه و که این کیک شده پای ثابت کیک هایی که همیشه درست می کنم. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم کیک کشمش و گردو
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیر ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
- روغن ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی
- شکر ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
- گردوی خرد شده ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی
- کشمش ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی
- آرد ۲ لیوان دسته دار فرانسوی سر خالی
- چیپس شکلاتی نسوز به میزان لازم (از لوازم قنادی ها می توانید تهیه کنید)
دستور پخت کیک کشمش و گردو مرحله به مرحله
۱. همه مواد به دمای محیط رسیده باشد.
۲. تخم مرغ شکر و وانیل را حسابی با همزن در حدود ۷ یا ۸ دقیقه بادور تقریبا تند همزن هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
۳. شیر و سپس روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
۴. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق دورانی هم بزنید تا جایی که مایه یک دستی حاصل شده و تمام آرد مخلوط شده باشد.
۵. کشمش ها را تمیز شسته و خشک کنید.
۶. کشمش و گردو های خرد شده را در یک قاشق آرد بغلتانید و دم دستان بگذارید.
۷. قالب را چرب کرده مقداری از مایه کیک را داخل آن بریزید، سپس روی مایه کیک مقداری گردو و کشمش بریزد. (سطح مایه کیک را تقریبا با کشمش و گردو بپوشانید.)
۸. مجدد مقداری مایه کیک ریخته و دوباره کشمش و گردو بریزید.
۹. در نهایت باقیمانده مایه کیک را بریزید و روی آن چیپس های شکلاتی نسوز بپاشید.
۱۰. فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید
۱۱. قالب را داخل فر بگذارید و اجازه دهید ۵۰ دقیقه ای زمان بگذرد تا کیک شما حاضر شود.
۱۲. در آخر شعله بالای فر را روشن کرده تا سطح کیک هم طلایی گردد.
۱۳. قالب را از فر درآورده نیم ساعت زمان بدهید تا خنک شده و سپس از قالب جدا کرده و به ظرف سروتان انتقال بدهید.
نکته: چیپس شکلاتی وقتی نسوز باشد با دمای زیاد فر و زمان گریل کردن کیک نه می سوزد و نه ذوب میشد و به همان شکل زیبا و شکیل روی سطح کیک باقی می ماند.
نوش جان