یک دسر خوشمزه براتون آوردم به اسم پاناکوتا که با خامه صبحانه و با ژلاتین درست میشه. امیدوارم که درست کنید و در کنار عزیزانتان با شادی میل کنید.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با خامه صبحانه با ژلاتین
- شیر ۳ لیوان فرانسوی دسته دار
- شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۱/۵ فنجان
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
اگر کاکائویی خواستید:
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی با خامه صبحانه با ژلاتین
پودر ژلاتین را روی آب سرد به حالت پاششی ریخته و کمی صبر میکنیم تا حالت اسفنجی شود هم می زنیم و آن را روی بخار آب قرار میدهیم یا اینکه در ماکروفر ۳۰ ثانیه قرار می دهیم بعد از بیرون آوردن آن را هم می زنیم تا کاملاً پودرژلاتین با آب مخلوط شود و یکدست شود.
در ظرف دیگری کمی از شیر را ریخته و خامه را درون آن ظرف اضافه میکنیم با شیر مخلوط میکنیم تا کاملاً یک دست شود و خامه گلوله نداشته باشد.
بعد از آن شکر را در ظرف بزرگی ریخته اگر وانیلی خواستید وانیل را اضافه میکنیم و اگر کاکائویی ، پودر کاکائو را الک کرده به شکر اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا پودر کاکائو از هم باز شود بعد از آن شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مخلوط شیر و پودر کاکائو شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، شیر و خامه یکدست شده را به آن اضافه می کنیم حرارت باید ملایم باشد تا مواد ما گرم شده و شکر و پودر کاکائو داخل شیر کاملاً حل شوند. توجه داشته باشید که نباید شیر ما بجوشد.
وقتی مواد ما یک دست شد پودر ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
قالب مورد نظر را چرب کرده مواد را داخل قالب ریخته اگر مواد ما کاملا یک دست نبود حتماً آن را از صافی رد می کنیم و داخل قالب می ریزیم، یک ضربه کوچک به قالب میزنیم که حباب داخل آن خارج شود.
قالب را به مدت ۶ ساعت و یا یک روز کامل داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر ما کامل بسته شود وقتی از یخچال دراوردیم ظرف سرو را خیس می کنیم.
با نوک انگشت با احتیاط لبه دسر را از دیواره قالب جدا میکنیم و قالب را داخل آب گرم قرار میدهیم برای چند ثانیه، ظرف سرو را روی قالب برگردانده و ظرف و قالب را باهم برمیگردانیم لبه های قالب را کمی تکان می دهیم تا دسر ما از قالب جدا شده و داخل ظرف سرو برگردد.
اگر دسر کامل در وسط آن نبود چون ظرف را خیس کردیم به راحتی میتوان آن را جابجا کرد و در وسط ظرف قرار داد.
نوش جان
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی با پودر کاکائو و شکلات تخته ای
یه دسر شکولاتی دوست داشتنی!
مواد لازم
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) ( بسته به ذائقه میتونید کم و زیاد کنید)
- پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
- پودر کاکائو ۱ ق غ
- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
- خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم (نصف پاکت)(بسته به ذایقه تون می تونید کم و زیاد کنید.)
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم، تا ذراتش خوب حل بشه.
شکلات تخته ای رو هم روی حرارت غیرمستقیم قرار دادم تا آب بشه.
شیر و شکر رو داخل طرفی ریختم. پودر کاکائو رو هم با کمی آب مخلوط کردم تا گوله گوله نشه و بعد داخل مخلوط شیر و شکر ریختم. ظرف رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه.
ژلاتین حل شده رو داخل موادم ریختم و بعد شکلات رو هم اضافه کردم.
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه بعد از حرارت برداشتم یک کم از مواد شیر شکلات داخلش ریختم، ترکیب کردم و بعد به کل مواد اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد از حرارت برداشتم.
مواد رو داخل قالب ریختم (چون دسر خامه داره راحت از قالب بیرون میاد اما می تونید خیلی جزیی قالب رو با روغن مایع چرب کنید.)
داخل یخچال ۶ الی ۷ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش کامل آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.