نکته اصلی تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته گندم حرارت کم هستش که بوی خامی نشاسته گرفته بشه. من توی قالب یخ درست می کنم. قالب رو با برس چرب می کنم یه نصف گردو ته هر قالب، کمی هم پودر نارگیل میپاشم و بعد مواد رو داغ توی قالب می ریزم.

کمی که خنک شد، حدود یکی دو ساعت میذارم تو یخچال تا کاملا خودش رو بگیره. برای جدا کردن، دور تا دورش رو با یه چاقو به آرومی جدا میکنم و باسلوق رو توی ظرفی که پودر نارگیل ریختم، برمیگردونم و اطراف باسلوق رو با پودر نارگیل پوشش میدم.

در ادامه آموزش تصویری باسلوق ژله ای را در وبسایت فیدیا بخوانید.


مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته گندم

  • شکر 1 پيمانه (230 گرم)
  • آب یک و دو سوم پيمانه
  • گلاب یک سوم پیمانه
  • پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
  • پودر نشاسته گل نصف پيمانه (63 گرم)
  • جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر نارگیل مقداری
  • گردو دو نیم شده
  • روغن مايع دو قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی

طرز درست کردن باسلوق ژله ای با نشاسته

طرز تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته گندم

میتونید گلاب رو کمتر بریزید و اون مقدار رو به آب اضافه کنید.

یک پیمانه از آب، گلاب و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید.

پودر ژلاتین را با 4/1 پیمانه آب (جدا از آب دستور)، بن ماری کنید.

جوهر لیمو را در کمی آب حل کنید.

دوسوم پیمانه آب باقی مانده از دستور را با پودر نشاسته مخلوط و به مایه در حال جوش اضافه کنید.

باسلوق ژله ای

حرارت را کم کنید، مایه را مدام هم بزنید تا سفت شده و از ظرف جدا شود.

دستور تهیه باسلوق ژله ای

يك ساعتی طول می كشد. حالا جوهر لیموی حل شده، ژلاتین بن ماری شده و وانیل را اضافه و دوباره بگذارید مواد در حد جدا شدن از ظرف حرارت ببیند.

باسلوق با پودر ژلاتین

آموزش تصویری باسلوق ژله ای

باسلوق با نشاسته و ژلاتین

بعد روغن مايع رو اضافه كنيد و مجددا بگذاريد مایه سفت شود.

دستور تهیه باسلوق با ژلاتین و نشاسته گندم

هر چه زمان تبخير آب در باسلوق طولانی تر باشد، يعنی با حرارت ملايم تر بپزد بوی نشاسته بيشتر از بين ميرود، يك و نيم ساعت حدودا طول می کشد.

باسلوق ژله ای خانگی

باسلوق اگه خوب سفت نشده باشه بعد از چند روز کپک میزنه.

باسلوق ژله ای با پودر ژلاتین و نشاسته

نکته: اگر به ترشی نشاسته حساسید، 1 پیمانه آب روی نشاسته ریخته خوب هم بزنید، 1 ساعت بمونه تا نشاسته ته نشین بشه. آب روی نشاسته رو به آرومی دور بریزید، اگر نتونستید کامل آب روی نشاسته رو خالی کنید، بجای مقدار آب دستور، از مقدار کمتری استفاده کنید

رنگ مایه باسلوق شفاف و بیرنگه.

چگونه باسلوق درست کنیم؟

5/5 - (1 امتیاز)