این شیرینی کوکی زنجبیلی بافت نرمی دارند و به دلخواه میتونین اونا رو با رویال آیسینگ تزئین کنید تا اون پوشش سفید تخممرغی باعث بشه موندگاری شیرینیها بیشتر هم بشه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کوکی زنجبیلی
- کره ۷۵ گرم
- شکر ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ کامل ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱۰۰ میلی لیتر
- عسل یا شربت بار ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ گرم)
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
- پودر میخک به مقدار دلخواه
- پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
- آرد حدود ۵۰۰ گرم
مواد لازم برای تزیین با رویال آیسینگ:
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قند الک شده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
- وانیل ۱ پینچ
دستور پخت شیرینی کوکی زنجبیلی مناسب پذیرایی
کره و شکر، تخم مرغ کامل و زرده را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. شیر، عسل و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. آرد، زنجبیل، دارچین و میخک مزه دار کنید را با هم مخلوط و الک کنید و به تدریج به مایه اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و کف سینی را با کاغذ مومی بپوشانید.
به اندازه یک قاشق چای خوری از خمیر را جدا کرده و گلوله هایی درست کنید با حداقل 3 سانتی متر از هم فاصله داخل سینی بچینید.
نان زنجبیلی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
در صورت تمایل میتوانین روی نان زنجبیلی را بعد از خنک شدن با رویال آیسینگ تزیین کنید.
برای تهیه رویال آیسینگ، سفیده ها را با همزن بزنید تا کف کند سپس پودر قند الک شده را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید. لعاب باید حالت مایع و سفید برفی باشد.
نان های زنجبیلی پخته و خنک شده را درون رویال آیسینگ بغلتانید تا تمام نان زنجبیلی با مایه پوشانده شود سپس روی توری یا کاغذ روغنی بچینید تا خشک شود.
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی سنتی خوشمزه با بافت عالی
این کلوچه، از کلوچه های سنتی ایرانی هستش. بافت تردی داره و بسیار خوشمزه هست. من مقدار زنجبیل رو کمتر ریختم و وانیل هم اضافه کردم.
مواد لازم
- آرد سفید 380 گرم
- روغن جامد ذوب شده و خنک شده 120 گرم (میتونید روغن اصیل استفاده کنید) من کره ذوب شده خنک به همین مقدار استفاده کردم
- تخم مرغ متوسط 1 عدد
- ماست 60 گرم
- پودر قند 130 گرم
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف چای خوری
- پودر زنجبیل 15 گرم (من کمتر ریختم)
- محلول زعفران 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در ظرفی ماست و پودر قند را با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ و روغن جامد آب شده خنک (و وانیل) را با قاشق یا لیسک مخلوط کرده، و به ظرف اول اضافه کنید.
زعفران و زنجبیل را اضافه و مخلوط کنید. آرد سفید را در چند مرحله اضافه کنید.
روی ظرف را پوشانده و در دمای محیط نیم ساعت استراحت دهید.
سپس خمیر را بین دو نایلون به قطر 3 میل پهن کنید. روی خمیر را با چنگال یا هر وسیله دیگری سوراخ سوراخ کرده و سپس کاتر دلخواه بزنید. (من با نقش انداز فوندانت نقش انداختم و با خلال دندان سوراخ سوراخ کردم.)
در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید. در حدی که کناره های کلوچه رنگ بگیرد. کف فر سینی خالی باشه.
طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی
مواد لازم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱٫۴ قاشق چای خوری
- آرد سفید ۲۱۰ گرم
- پودر زنجبیل یا دارچین ۱ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱٫۲ قاشق چای خوری
- نمک کمی
طرز تهیه
ابتدا کره و پودر قند را داخل غذاساز مخلوط کنید تا سبک بشه. تخممرغ و وانیل را افزوده و باز بزنید تا خوب مخلوط بشه.
بیکینگ پودر، زنجبیل، نمک و سپس آرد الک شده را در ۲ تا ۳ مرحله اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست تمییز نچسبه.
اگر با همزن برقی مخلوط میکنید مرحله آخر را با لیسک مخلوط کنید تا گرمای دست باعث نشه خمیر به روغن بیفته وگرنه شیرینی بعد از پخت سفت میشه.
در نهایت با نوک انگشت خمیر را جمع کنید و داخل کیسه فریزر قرار دهید و یک روز در یخچال استراحت بدید.
بعد بین دو تا کاغذ روغنی به ضخامت 2 تا 3 میل باز کنید و کاتر بزنید و با ته سیخ چوبی سطحش را سوراخ سوراخ کنید.
در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید (همینکه اطراف شیرینها کمی رنگ بگیره کافیه)
اجازه بدید خنک بشه و در ظرف در دار نگهداری کنید. میتونید بین بیسکویت ها کرم بزنید.