این شیرینی کوکی زنجبیلی بافت نرمی دارند و به دلخواه میتونین اونارو با رویال آیسینگ تزیین کنید تا اون پوشش سفید تخم‌مرغی باعث بشه موندگاری شیرینی‌ها بیشتر هم بشه.


مواد لازم برای تهیه شیرینی کوکی زنجبیلی

  • کره ۷۵ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ کامل ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱۰۰ میلی لیتر
  • عسل یا شربت بار ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ گرم)
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • پودر میخک به مقدار دلخواه
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • آرد حدود ۵۰۰ گرممواد لازم برای تزیین با رویال آیسینگ:
  • سفیده تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر قند الک شده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
  • وانیل ۱ پینچ

دستور پخت شیرینی کوکی زنجبیلی مناسب پذیرایی

طرز تهیه شیرینی کوکی زنجبیلی

کره و شکر، تخم مرغ کامل و زرده را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. شیر، عسل و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. آرد، زنجبیل، دارچین و میخک مزه دار کنید را با هم مخلوط و الک کنید و به تدریج به مایه اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و کف سینی را با کاغذ مومی بپوشانید.

به اندازه یک قاشق چای خوری از خمیر را جدا کرده و گلوله هایی درست کنید با حداقل 3 سانتی متر از هم فاصله داخل سینی بچینید.

نان زنجبیلی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.

در صورت تمایل میتوانین روی نان زنجبیلی را بعد از خنک شدن با رویال آیسینگ تزیین کنید.

برای تهیه رویال آیسینگ، سفیده ها را با همزن بزنید تا کف کند سپس پودر قند الک شده را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید. لعاب باید حالت مایع و سفید برفی باشد.

نان های زنجبیلی پخته و خنک شده را درون رویال آیسینگ بغلتانید تا تمام نان زنجبیلی با مایه پوشانده شود سپس روی توری یا کاغذ روغنی بچینید تا خشک شود.

Rate this post