کیک قرمز مخملی یا ردولوت، یک کیک خیلی خوشگل و خوشرنگه که میتونه انتخاب خوبی برای جشن هایی مثل ولنتاین باشه. این کیک بافت خیلی نرمی داره و مزه ش مخلوطی از طعم های وانیل، کاکائو و کره ست.

کیک ردولوت معمولا با کرم پنیر خامه ای تزئین میشه که ترکیب واقعا خوشمزه ایه! پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و لذت ببرید.


مواد لازم برای تهيه كيك قرمز مخملي  به اندازه یک قالب مربعی 20 سانتی متری با ارتفاع 5 سانتی متر

  • آرد یک و یک سوم پیمانه – 160 گرم
  • جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو چهار قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکر سفید سه چهارم پ – 150 گرم
  • کره ذوب و خنک شده یک چهارم پ – 56 گرم
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد در دمای محیط
  • عصاره ی وانیل یک قاشق چای‌خوری
  • رنگ خوراکی قرمز ژله ای یک قاشق غذاخوری
  • باترمیلک نصف پیمانه در دمای محیط
  • سرکه ی سفید نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای فراستینگ پنیر خامه ای

  • 113 گرم پنیر خامه ای در دمای محیط
  • 56 گرم یا یک چهارم پیمانه کره در دمای محیط
  • پودر شکر قنادی الک شده یک و نیم پیمانه
  • وانیل مایع یک قاشق چای‌خوری
  • نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری

دستور پخت كيك قرمز مخملي کرم دار حرفه ای برای ولنتاین

طرز تهيه كيك قرمز مخملي

برای تهیه باترمیلک نصف قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه ی سفید رو توی نصف پیمانه شیر در دمای محیط بریزید و اجازه بدین ده دقیقه بمونه، به این مخلوط شیر و آبلیمو که کمی هم بریده بریده میشه میگن “باترمیلک”.

1. فر رو تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازین.

2. آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.

3. کره، روغن و شکر رو داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید و حدود دو دقیقه با همزن بزنید تا رنگ مخلوط روشن بشه.

4. حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن حدود سی ثانیه با دور متوسط هم بزنید تا خوب مخلوط بشن. عصاره ی وانیل و رنگ خوراکی رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

5. حالا آرد و باترمیلک رو توی چند مرحله به مواد اضافه کنید.

به این صورت که اول یک سوم آرد رو اضافه کنید و با دور آهسته ی همزن بزنید، بعد نصف مخلوط باترمیلک را اضافه کنید و کمی هم بزنید. دوباره یک سوم آرد، و نصف بقیه ی باترمیلک را اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت یک سوم باقیمانده ی آرد را اضافه کنید و کمی هم بزنید. هر بار که آرد رو اضافه میکنید خیلی با همزن نزنید، همین که مواد یکدست شد کافیه.

6. حالا مایه ی کیک رو داخل قالب بریزید. روش رو صاف کنید و توی فری که از قبل گرم شده به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از وسط کیک تمیز بیرون بیاد بپزید.

7. اجازه بدین نیم ساعت کیک داخل قالب بمونه تا خنک بشه. بعد با احتیاط از قالب خارج کنید و روی توری بگذارید تا کامل خنک بشه.

طرز تهیه کرم پنیر خامه ای:

1. کره رو 2 تا 3 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا رنگش روشن بشه.

2. پنیر خامه ای رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید تا یکدست بشه.

3. حالا پودر قند الک شده، نمک و وانیل را اضافه کنید، اول با دور کم بزنید که پودر قند نپاشه بیرون، بعد از اینکه کمی پودر قند به خورد مواد رفت با دور تند همزن یک دقیقه ی دیگه بزنید.

4. کرم پنیر خامه ای آمادست. اگه دوست دارین کمی سفت تر باشه میتونین حدود یک چهارم پیمانه ی دیگه پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید.

وقتی کیک کاملا خنک شد، کرم پنیر خامه ای رو روی کیک بزنید. میتونین روی کیک رو با اسپرینکل یا گل رز خشک تزئین کنید.

نوش جان!