شیرینی نارگیلی یکی از پر طرفدار ترین شیرینی های عیده که خیلی آسون و با مواد اولیه خیلی کمی می تونید درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی با پیمانه لیوان

  • سفیده تخم مرغ (حدود پنج عدد)
  • پودر نارگیل (یک لیوان فرانسوی دسته‌دار سرخالی به علاوه یک لیوان یک بند انگشت خالی)
  • شکر (یک و یک سوم لیوان فرانسوی دسته‌دار)
  • روغن مایع (حدود نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار)
  • وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
  • آبلیمو یک و نیم قاشق چای خوری

دستور تهبه شیرینی نارگیلی با پیمانه لیوان فرانسوی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پیمانه لیوان فرانسوی

برای شروع ابتدا پودر نارگیل و شکر رو داخل غذا ساز یا چرخ گوشت بریزید و هم بزنید تا خوب پودر بشه.

بعد نصف بیشتر سفیده تخم مرغ و نصف روغن مایع رو اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید و‌ مواد رو روی بخار کتری قرار بدید و مدام به صورت دورانی هم بزنید تا گرم بشه و شکر خوب حل بشه.  تقریبا بیست دقیقه باید روی بخار کتری مدام هم بزنید.

بعد بقیه سفیده و روغن و وانیل و آبلیمو رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه، بعد مقداری از مواد رو با انگشت لمس کنید که هم زبری شکر رو حس نکنید و هم داغی مواد رو خوب حس کنید. مواد نباید بجوشه فقط باید گرم بشه وگرنه شیرینی هاتون براق نمیشه.

بعد مواد رو چند ساعت با در بسته توی محیط آشپزخونه قرار بدید تا کاملا سرد بشه. (داخل یخچال اصلا قرار ندید) و بعد با ماسوره گرد به قطر یک و نیم ساعت شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید.

نکته: اگر موادتون شُل بود بهش کمی پودر نارگیل اضافه کنید، اگر موادتون سفت بود بهش یدونه سفیده تخم مرغ اضافه کنید.

بعد گنبدی روی شیرینی ها رو با انگشتتون که چرب کردید روشو صاف کنید. سپس روشون رو کمی پودر پسته بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. هفت دقیقه اول دمای فر روی صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد باشه و هفت دقیقه بعد دمای فرو کم کنید و روی صد و شصت و پنج درجه قرار بدید تا شیرینی نارگیلی ها بپزه.

برای پخت شیرینی نارگیلی پخت بدون فر ابتدا قابلمه بزرگ رو از قبل با حرارت ملایم بذارید داغ بشه و یک پایه استیل مرکز قابلمه گذاشته و ظرف شیرینی رو روی پایه قرار بدید و در قابلمه دمکنی بذارید بعد از یک ربع زیر شیرینی نارگیلی هاتون‌ تغییر رنگ داد برگردونید و حدود ۸ دقیقه دیگه بذارید روی شیرینی ها طلایی بشه.

سپس از قابلمه خارج کنید تا خنک بشه و با یک چای خوشرنگ نوش جان کنید.

به اندازه دوتا شیرینی روی سینی پایپ کنید اگر مواد وا نرفت و حالت پفکی داشت یعنی داغ زدن کافی بوده ولی اگر وا رفت یعنی داغ زدن زیاد بوده باید به مواد پودر نارگیل آسیاب نشده اضافه کنید تا مواد منسجم بشه.

اگر مواد سفت بود بهش یه مقدار سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا مواد شل تر بشه.

اگر بیش از حد داغ بزنید شیرینی سفت و تخت میشه.

ترک خوردن روی شیرینی به شیرین بودن شکر هم بستگی داره اگر شکرتون خیلی شیرین نیست قبل از گذاشتن تو فر روش پودر قند الک کنید.

برای سولاردوم اول با درجه 190 به مدت چند دقیقه بعد دما رو کاهش بدین به 170 به مدت مجموع 15 دقیقه.

اجازه بدین کامل خنک شه بعد از سینی جدا کنید.

5/5 - (3 امتیاز)