دسر ایبیزا یا کیک ایبیزا Ibiza یه دسر خیلی خوشمزه و شیکه. اسم این دسر از اسم جزیره‌ای در اسپانیا گرفته شده. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه دسر ایبیزا اسپانیایی

  • 1 پاکت بیسکوییت سبوس‌دار (131 گرم)

برای کرم شکلاتی:

  • 750 میلی‌ شیر (با لیوان دسته دار فرانسوی 3 لیوان)
  • 1 و نیم استکان شکر (سه چهارم لیوان شکر)
  • 1 استکان آرد (از نصف لیوان کمی بیشتر آرد)
  • 2 قاشق‌ غذاخوری کاملا سر پر پودر کاکائو
  • 120 گرم شکلات تلخ (شکلات شیرین هم میشه)

برای کرم سفید:

  • 120 میلی‌ خامه صبحانه
  • 60 گرم شکلات سفید
  • نصف پاکت کرم شانتی (35 گرم، همان پودر خامه است از لوازم قنادی فروشی بخرید.)
  • یک چهارم لیوان شیر

میتوانید به جای این کرم از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کنید.

 


اموزش دسر ایبیزا خوشمزه با بیسکویت ساقه طلایی

طرز تهیه دسر ایبیزا اسپانیایی خوشمزه با بیسکویت ساقه طلایی

ابتدا بیسکوییت سبوس‌دار را آسیاب کنید تا به شکل آرد درآید، داخل یک سینی با اندازه 25×35 پهن کنید با یک جسم سنگین و صاف روی آن کمی فشار داده و صاف کنید‌ و داخل فریزر بگذارید تا زمانیکه کرم شکلاتی آماده شود.

آرد، شکر، پودرکاکائو را داخل قابلمه ریخته با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کرده روی اجاق مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شروع به حباب زدن کرد و جوشید و قوام گرفت اجاق را خاموش کنید.

سینی را از فریزر خارج کرده سس گرم را به آرامی روی آن بریزید. خیلی آهسته بریزید تا بیسکوییت زیر آن بلند نشود. روی آن را صاف کنید ابتدا در دمای اتاق نگه دارید خنک شود سپس یک شب داخل یخچال قرار دهید.

خامه را گرم کنید شکلات سفید را داخل آن ریخته آب کنید. سپس کنار بذارید خنک شود. کرم شانتی و شیر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد. سس شکلات سفید خنک شده را به کرم شانتی اضافه کنید و مجدد هم بزنید کرم حاضر است.

این کرم را داخل سینی که کاملاً خنک شده بریزید و پخش کنید و سطح آن را صاف کنید. 3 تا 4 ساعت داخل یخچال نگه دارید‌.

سپس به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی هر کدام موز گذاشته رول کنید. با لیسک آن را برداشته روی کاغذروغنی بگذارید.

دو سر آن را به هم برسانید، دور کامل نمی‌شود روی هم نمیفتند بهم برسند کافیست. سپس داخل بشقاب سرو بگذارید طوریکه قسمت به هم وصل شده زیر بیفتد. نوش جان


روش دوم

طرز تهیه دسر ایبیزا ترکیه ای

مواد لازم

  • 2 بسته بیسکویت
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1 بسته پودر خامه
  • 1 فنجان شیر سرد
  • موز 5 تا 6 عدد

برای کاسترد

  • شیر 1 لیتر
  • 1 لیوان شکر
  • 1.5 لیوان آرد
  • 2 قاشق غذا خوری کاکائو
  • کمی وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • نصف بسته شکلات شیری یا نصف فنجان شکلات چیپسی

دستور تهیه دسر ایبیزا ترکیه ای

ابتدا بیسکویت ها را پودر میکنیم، کره را آب کرده و با بیسکویت ها خوب مخلوط می کنیم.

بیسکویت های مخلوط شده را در سینی فر میریزیم و با فشار دادن به کمک کاردک یا دست سفت می کنیم

این کار برای روی دسر ما کاملا ضروری است. سپس برای پودینگ، شیر و آرد و کاکائو و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت مدام هم میزنیم و پودینگ درست می کنیم.

بعد از اینکه پودینگمون پخته شد شکلات و وانیل و کره رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. باید یک قوام صاف داشته باشد.

در صورت لزوم می توانید چند دقیقه از همزن استفاده کنید. پودینگ را با احتیاط روی بیسکویت ها پخش کنید و همه طرف ها را به طور یکنواخت پخش کنید.

حداقل 3 ساعت تو یخچال استراحت میده. پودر خامه با یک فنجان شیر همزده و خامه فرم گرفته رو بدست میاریم.

روی دسر استراحت داده شده پخش می کنیم. دسر را یک بار در وسط سینی از طول برش می زنیم. به عرض 4 انگشت برش داده می شود.

موز را نیز به اندازه دسر برش می دهیم و به انتهای آن اضافه می کنیم. یک تکه از دسرمان را با کمک کاردک میپیچیم. می توانید آن را روی کاغذ روغنی نیز بپیچید. حالا دسر ایبیزا ترکیه ای آماده ست. نوش جان