ژله خرده شیشه با شیر و ژله آلوورا بدون ژلاتین یه دسر خوشمزه و شیک و مجلسی و ارزونه! دیگه چی از بهتر؟ دسر به این خوشگلی داریم اصلا مگه؟


آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر و ژله آلوورا بدون ژلاتین مرحله به مرحله

طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر و ژله آلوورا

۱. چهار بسته ژله تو رنگ های آبی و سبز و زرد و قرمز (بلوبری، لیمو، موز و آلبالو) را به طور جداگانه بن ماری کنید‌. یعنی پودر هرکدام از ژله ها را با ۲/۳ ام لیوان آب جوش روی بخار کتری در ظرف های جداگانه، حل کنید‌. سپس به همان میزان ۲/۳ آب سرد به ظرف محلول ژله ها اضافه کرده خوب مخلوط کنید.

۲. بعد حل شدن و ایجاد محلول یکدست، هر کدام از مایه ژله ها را در ظروف مستطیلی جداگانه ریخته و در یخچال بگذارید. ۴ تا ۵ ساعت زمان بدهید تا ژله ها خوب ببندند.

۳. وقتی ژله ها سفت شدند، از قالب ها جدا کرده و هر کدام از ژله ها را به قطعات کوچک مربع یا مستعطیل یا هر شکلی که دوست داشتید برش بزنید. مجدد در یخچال بگذارید تا ژله ها در دمای محیط ذوب نشوند.
۴. در این فاصله دوبسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری به صورت بن ماری حل کرده تا شفاف شده و تمام ذرات ژله در اب حسابی حل شود.

۵. محلول ژله را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. یک لیوان شیر جوشیده شده را نیز بگذارید تا به دمای محیط برسد به طوری محلول ژله و شیر هردو باید هم دمای محیط شوند. سپس شیر را به محلول ژله آلوورا اضافه کرده و مخلوط کنید.

۶. قالب ژله را برداشته، چرب کنید. کمی از محلول را کف ظف بریزید و ژله های خرد شده رنگی رنگی را داخل ظرف بچینید به طوری که تا نزدیکی سطح ظرف پوشیده شود.

۷. سپس محلول ژله آلوورا را به آرامی روی خرده ژله ها ریخته تا سطح آن ها را بپوشاند. کمی ظرف را تکان دهید تا مایه ژله حسابی همه جای ظرف را پوشش دهد.

۸. ظرف دسر را داخل یخچال بگذارید تا حدودا ۶ ساعتی بماند. دسر آماده شود.

۹. دسر را به ظرف سرو منتقل کنید و نوش جان نمایید.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه ژله خرده شیشه با شیر و ژله آلوورا

  • حتما باید شیر و محلول ژله هم دمای محیط آشپزخانه تان شود وگرنه اگر یک کدام گرم تر یا سردتر باشد، شیر در محلول بریده شده و دلمه دلمه می شود.
  • به جای شیر می توانید از دو بستنی وانیلی لیوانی استفاده کنید. اجازه دهید بستنی نرم شود سپس به محلول اضافه کنید.
  • می توانید از همان ژله آلورا استفاده کنید و به جای شیر از آب استفاده کرده و قسمت سفید رنگتان بی رنگ شود.
  • هنگام خارج کردن ژله از قالب، ژله را با نوک چاقو از دیواره های قالب جدا کنید.

روش دوم

طرز تهیه ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی و ژله و ژله آلوورا بدون شیر

مواد لازم

  • ژله آلوورا 1 بسته
  • ژله بلوبری 1 بسته
  • ژله طالبی 1 بسته
  • ژله انار 1 بسته
  • بستنی وانیلی 1 لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این ژله ابتدا یک لیوان آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید سپس پودر ژله بلوبری را در آب جوش حل کنید با بخار کتری بن ماری نموده بعد و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده خوب هم بزنید.

داخل ظرف کوچک و صاف رو خوب چرب کرده ژله را داخل ظرف ریخته و در یخچال بگذارید تا خوب ببندد بعد از اینکه ژله خودش را گرفت آن را از یخچال بیرون آورده و به شکل مکعب های کوچک برش بزنید و در ظرف مخصوص دسر بچینید.

تمام ژله هارو بدین صورت درست میکنیم و برش میزنیم ، حالا ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به جای آب سرد یک لیوان بستنی آب شده به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا مواد را روی ژله های خرد شده در ظرف دسر بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار داده و اجازه دهید ژله خودش را ببندد.


طرز تهیه دسر خرده شیشه شکلاتی

طرز تهیه دسر خرده شیشه شکلاتی

دسر مجلسی که جون میده برای انواع مهمونی ها! ترکیب نسکافه و شکلات، که این ترکیب خیلی خوشمزه و لذیذ و پرطرفداره!

مواد لازم

برای قسمت شکلاتی

  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
  • آب ۱ لیوان + ۱/۳ لیوان
  • پودر ژلاتین ۱۵ گرم ( ۱.۵ قاشق غذاخوری)

برای پاناکوتا نسکافه

  • شیر ۳ لیوان
  • پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
  • شکر ۱۸۰ گرم (کمتر از ۱ لیوان)
  • نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه

برای خرده شیشه شکلاتی: پودر ژلاتین و ۱/۳ لیوان آب سرد رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا دراتش خوب حل بشه.

پودر کاکائو الک شده و شکر رو ترکیب کردم، آب رو کم کم ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده هم دما باهاش رو اضافه کردم و ترکیب کردم و از حرارت برداشتم. توی یک ظرف مستطیلی که ارتفاعش زیاد نشه رو با خیلی کم روغن مایع چرب کردم و ریختم و در یخچال گذاشتم ببنده.

برای قسمت نسکافه من پاناکوتای نسکافه درست کردم.

پودر ژلاتین و نصف لیوان شیر سرد رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم، ذراتش حل بشه. نسکافه (که من نسکافه گلد استفاده کردم، از کافی میکس، پودر قهوه و … هم می تونید استفاده کنید) رو با مقدار کمی آب گرم حل کردم.

دو و نیم لیوان شیر و شکر و نسکافه حل شده رو ترکیب کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه، ژلاتین حل شده هم دما باهاش رو اضافه کردم و ترکیب کردم.

خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه و بعد به موادم روی حرارت اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و در آخر وانیل ریختم و از حرارت برداشتم.

توجه کنید دسر پاناکوتای نسکافه مون باید کامل کامل خنک بشه و ذره ای گرما نداشته باشه.

قسمت شکلاتی رو از یخچال بیرون آوردم و با کارد به شکل مکعبی برش دادم.

قالبم رو که قالب من پلاستیکی هست با خیلی کم روغن مایع چرب کردم. تکه های خرده شیشه شکلاتی رو ریختم و بعد دسر پاناکوتا مون که همون طور گفتم کامل خنکه و ذره ای گرما نداره اضافه کردم. در یخچال ۶ الی ۷ ساعتی موند و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم.

من خامه صبحانه استفاده کردم و میزان شکر رو براساس این خامه تنظیم کردم. اگر خامه قنادی استفاده می کنید شکر رو کمتر بریزید.