دسر سینه مرغ دروغین یا دسر یالانجی تاووک گوسو تاتلیسی (yalanci tavuk göğsü tatlısı) یه دسر خوشمزه ترکیه ای هست که برخلاف اسمش توش مرغ نداره و معنی فارسیش میشه دسر سینه مرغ دروغین.
تو ترکیه یه دسر به اسم تاووک گوعسو دارن یعنی دسر سینه مرغ که داخلش واقعا سینه مرغ داره و این دسری که امروز آموزش میدم خیلی بافتش شبیه اونه اما داخلش مرغ نداره به همین دلیل اسمش سینه مرغ دروغینه. کلا طعم فرنی و و پودینگ داره و بافتش بسیار نرم و لطیفه.
مواد لازم برای تهیه دسر سینه مرغ دروغین ترکیه
- ۱۲۵ گرم کره و یا مارگارین
- ۱ لیوان سر پر آرد سفید
- ۱ لیتر شیر
- ۱ لیوان شکر
- ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ قاشق چایخوری)
مواد رویه
- پودر پسته به مقدار لازم
- شکلات اشکی به مقدار لازم
- رشته کاداییف تفت داده (به دلخواه)
طرز تهیه دسر ترکیه ای یالانجی تاووک گوگسو یا سینه مرغ دروغین
برای شروع ابتدا کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شو اما دقت کنید رنگش تغییر نکند باید سفید بماند.
سپس شیر را اضافه کنید و با گوشتکوب برقی بزنید تا گلوله نشود. اگر گوشتکوب برقی ندارید در این مرحله شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی تند تند هم بزنید تا یکدست شود و سپس شکر را اضافه کنید و تا موقعی که قوام بگیرد مدام هم بزنید تا بجوشد و بپزد و غلیظ شود.
بعد از قوام گرفتن حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و حتما ۵ دقیقه با گوشتکوب برقی یا همزن برقی مخلوط کنید تا بافت دسر مثل سینه مرغ دروغین شود.
داخل ظرف پیرکس مناسب را با آب خیس کنید و آب راخالی کنید تا فقط دیواره ها خیس بماند که دسر راحت خارج شود.
دسر را داخل ظرف پیرکس بریزید و صاف کنید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.
سپس با دست کناره هایش را از ظرف جدا کنید و داخل ظرف سرو برگردانید با چاقو برش بزنید و روی برش ها را تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان