وِلش کیک رو تا حالا امتحان کردید؟ خمیر ولش کیک یا پنکیک اهل وِلز انگلیس شبیه نان بیسکوییتی اسکون تهیه میشه اما مثل پنکیک تو تابه سرخ میشه.

توی بافت ولش کیک معمولا از میوه‌های خشک شده مثل رِدکورنت یا کرنبری استفاده میشه اما از اونجایی که تو ایران در دسترس همه نیست میتونین کشمش بی‌دانه یا قیسی ریز خرد شده رو جایگزین کنیم…

عطر اصلی این دسر با جوز هندیه اما اگه ندارین میتونین از وانیل استفاده کنید. این شیرینی سریع آماده میشه و با چای عصرانه خیلی میچسبه.


مواد لازم برای تهیه ولش کیک

مواد لازم مقدار
آرد ۱ پیمانه (۱۴۵ گرم)
شکر دانه ریز ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
کره سرد مکعبی خرد شده ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل یا جوزهندی ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر حدود ۲ قاشق سوپخوری
کشمش بی دانه ۱/۳ پیمانه (۴۰ گرم)
شکر دانه ریز یا پودر قند برای سرو

دستور پخت کیک ولش کیک بدون فر

طرز تهیه ولش کیک
برای شروع آرد، شکر، بیکینگ پودر، جوزهندی یا وانیل و کره سرد را درون غذاساز یا به کمک چنگال با هم مخلوط کنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا مواد حالت خرده نان پیدا کند. کشمشها را اضافه و مخلوط کنید.

دستور پخت کیک ولش

تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط و به تدریج به اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر کمی خشک به نظر خواهد رسید اما نباید آن را خیلی ورز دهید زیرا کره ذوب شده و خمیر به روغن میافتد و کیفیت شیرینی تغییر میکند؛ در حدی که بتوانید اجزای تشکیل دهنده خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید و فرم خود را حفظ کند ورز خمیر کافی است.

طرز تهیه کیک ولز

روی سطح کار آردپاشی کنید و خمیر را بوسیله وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر گرد به اندازه دلخواه برش بزنید.

دستور پخت ولز کیک

در تابه کمی کره یا روغن بریزید و خمیرهای قالب خورده را داخل تابه از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.

آموزش پخت ولز کیک

مادامی که پنکیکها هنوز گرم هستند روی آنها مقداری شکر یا پودر قند بپاشید.

طرز پخت کیک ولز بدون فر
نوش جان.

طرز تهیه بیسکویت انگلیسی بدون فر