کیک ترافل شکلاتی یه کیک خیلی خیلی خوشمزه و خاصه. هر چی از ظعم بینظیرش بگم کمه. به این کیک، کیک مورچه هم میگن. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک ترافل شکلاتی
- ۱۵۰ گرم کره
- ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه)، شکر
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲ تخم مرغ درشت همدمای اتاق
- سه چهارم پیمانه شیر ولرم
- یک و نیم پیمانه بعلاوه یک قاشق غذاخوری، آرد قنادی
- ۳ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- حدود نیم پیمانه ترافل شکلاتی تزیینی
- یک پنس نمک
برای تزیین
- ۱۰۰ گرم شکلات شیری(قهوه ای) خرد شده
- ۱۰ گرم شکلات سفید خرد شده
دستور پخت کیک ترافل شکلاتی بسیار خوشمزه و ساده
برای تهیه کیک ترایفل شکلاتی ابتدا یک قالب لوف مستطیلی، کاغذ روغنی بگذارید و دیواره ها را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافی را بریزید.
سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و الک کنید.
کره، وانیل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا پفی شه بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و در حد ترکیب شدن هم بزنید بعد شیر رو اضافه و مخلوط کنید.
بعد مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و به آرامی با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید، اگر شل بود، کمی آرد اضافه کنید. بعد ترافل هارا اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از داخل آن تمیز خارج شود.
بعد از ۱۰ دقیقه، دور قالب چاقو بکشید و کیک را روی توری قرار بدین و بعد ازینکه کاملا سرد شد، روی ظرف سرو بگذارید و شکلات آب شده بریزید و بعد شکلات سفید آب شده هم مثل ویدیو بریزید و با خلال چوبی شکل بدین و وقتی شکلات سفت شد، ببرید و سرو کنید.
ترافل های شکلاتی رو لوازم قنادی ها دارن، در قفسه ایکه مرواریدهارو گذاشتن، پیدا میشه معمولا.
برای داشتن بافت بهتر، به شیر، یک قاشق چایخوری آبلیمو طبیعی اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دلمه دلمه شه و استفاده کنید.