حلوا آرد گندم زعفرانی، یه حلوای خوشمزه و لطیف و مزه بستنی سنتی میده.


مواد لازم برای تهیه طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سنگک

  • آرد سنگک 1 لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • شکر 1 لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • آب  1 لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • گلاب ½ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • زعفران غلیظ به مقدار لازم
  • کره 100 گرم
  • روغن مایع ½ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • پودر هل 1 قاشق چای‌خوری

دستور پخت حلوا زعفرانی با ارد گندم با رنگ روشن

طرز تهیه حلوا زعفرانی با ارد سنگک (آرد گندم) با رنگ روشن

برای شروع ابتدا شکر و آب و پودر هل رو داخل یه قابلمه کوچیک ریخته و بزارین رو حرارت کم تا شکر حل بشه ولی قل نزنه، بعد اینکه شکر حل شد حالا زعفران و گلاب رو اضافه کنین و شعله رو خاموش کنید.

یک لیوان ارد سنگک رو داخل ماهی تابه ریخته و با حرارت کم نیم ساعت تفت بدین مواظب باشین آرد نسوزه مدام هم بزنید.

حالا آرد رو الک کنید وبعد دوباره بریزین داخل ماهیتابه و کره و روغن مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین باز یه نیم ساعت دیگه با این ترکیب هم بزنین تا خوب سرخ بشه.

هر جا احساس کردین که آرد سرخ شده و رنگ دلخواهتون شده حالا شربت رو تو سه مرحله بهش اضافه کنین و رو حرارت هم بزنین.

هم بزنید تا حلوا وسط تابه جمع بشه، بعد تابه رو به صورت گهواره ای تکون بدین تا حلواتون به روغن بیافته البته از رو حرارت تو این مرحله بردارین.

به این نکته توجه داشته باشید که حلوای خوشرنگ حوصله میخواد.

من از این رسپی استفاده کردم و نتیجه عالی شد، منتهی مواد رو نصف کردم یعنی با نصف پیمانه ارد درست کردم.

با ماسوره یک ام رز زدم. نوش جان.

Rate this post