توپک ماکارونی پنیری، یه غذای فینگر فودی و فست فودی خوشمزه و راحته که برای جشن ها و دورهمی ها یه انتخاب خیلی خوبه.
مواد لازم برای تهیه توپک ماکارونی پنیری سوخاری
- ماکارونی فرمی 450 گرم
- شیر 1 فنجان
- خامه صبحانه 1 فنجان
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- کره 1/4 فنجان
- ادویه ها (فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی، پودر پیاز و سیر)
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر سوخاری به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- روغن برای سرخ کردن
- پنیر چدار یا موزارلا یا ترکیب هردو 400 گرم
دستور پخت توپک ماکارونی پنیری سوخاری
ماکارونی فرمی رو طبق دستور روی بسته حدود در آب جوش بپز تا نرم بشه، سپس ماکارونی رو آبکش کنید و کنار بگذارید.
در این فاصله کره رو در تابه ریخته و ادویه ها (فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی، پودر پیاز و سیر) رو داخلش بریزید و هم بزنید.
دو قاشق غذاخوری آرد، یک فنجان شیر به کره اضافه کن، مخلوط کنید و یک فنجان خامه اضافه کنید و در آخر پنیر (چدار و موزارلا) رو کم کم اضافه کنید، مایه رو هم بزن تا پنیر کاملا آب بشه و مایه نرم و یکدست بشه. ماکارونی پخته شده رو به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
ماکارونی پنیری رو در یک ظرف دردار بریز و ظرف رو به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا سرد بشه.
کف یک سینی کاغذ روغنی بنداز یا با کمی روغن چرب کنید، به اندازه گردو از ماکارونی پنیری بردارید و با دست یا اسکوپ فرم بده و گرد کنید، توپکها رو در سینی بچینید و سینی رو حداقل 1 ساعت در فریزر قرار بدید.
تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و نمک و فلفل و کمی شیر بهش اضافه کنید، مایه تخم مرغی رو با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه.
پودر سوخاری رو در ظرف مناسبی بریزید، توپک ها رو به ترتیب در مایه تخم مرغی و بعد در پودر سوخاری بغلطونید تا همه جای توپک به آرد سوخاری آغشته بشه، به مدت نیم ساعت در فریزر قرار بدید، سپس در روغن فراوان با حرارت متوسط سرخ کنید.
روی دستمال یا داخل صافی بذارید تا روغن اضافیش بره و سپس با هر سسی که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.