توپک کدو حلوایی یا ترافل کدو حلوایی یک ایده یلدایی خیلی خوبه که هم خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه. این شیرینی های گوگولی رو می تونید برای یلدا درست کنید، بدون فر و خیلی راحته، لم خاصی هم نداره و زودی آماده میشه! مزه دلنشین و حسابی لذیذ هست! کنار میز یلداتون بچینید که خیلی دلنوازه! در ادامه با روش تهیه ترافل یا همون توپک کدو حلوایی مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه توپک کدو حلوایی
- پوره کدو حلوایی نصف لیوان
- بیسکوییت پتی بور ساده ۱۰۰گرم (۲۴ عدد)
- گردو ۸ عدد
- پودر نارگیل ۴ قاشق غذاخوری
- هل و دارچین ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه توپک کدو حلوایی با بیسکویت پتی بور
برای شروع کدو حلوایی را بای دو سه شکر و نصف استکان آب بپزید، بعد میکس کنید تا پوره بشه.
گردو را هم نیمکوب کنید تا زیر دندون حس بشه بعد به پوره کدو اضافه کنید.
حالا نوبته پودر نارگیله، اگر نداشتید حذف کنید و بعدا به جاش پودر بیسکوییت بیشتری مصرف میشه.
میزان هل و دارچینم اختیاریه. بنا به ذائقتون میتونید کم و زیاد کنید.
حالا بیسکوییتهامون را حسابی پودر میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم.
هرچی بیسکوییت بیشتری بزنید و ورز بدید بافتش سفت تر میشه و این کاملا به سلیقه شما بستگی داره. من خودم خیلی نرم دوست ندارم.
حالا دیگه وقت تزیین که به سلیقه خودتون بستگی داره.
درست کردن این توپکها خرابی تو کارش نیست. اگر زیادی سفت شد و موقع گرد کردن ترک میخورد یک قاشق گلاب بزنید و اگر شل بود پودر بیسکوییت.
شیرینیش هم به سلیقه شما و هم به شیرینی خود کدو حلواییتون بستگی داره .
قبل از اینکه گرد کنید و مدل بدید بچشید، میتونید پودر قند یا شکر آسیاب شده اضافه کنید، شکر دونه درشت نزنید چون این توپک مرحله پخت نداره پس شکر آب نمیشه و ممکنه زیر دندون بیاد.
خلاصه که این روش تهیه توپک کدو حلوایی رو با کلی عشق براتون آماده کردم، امیدوارم درست کنید و دوستش داشته باشید.
روش دوم
طرز تهیه ترافل کدو حلوایی
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی ۱۵۰ گرم
- بیسکویت پتی بور ساده ۱۰۰ گرم (۲۴ عدد)
- شیر عسلی ۱۰۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
- پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
- شکلات سفید ۵۰ گرم
- کره ۲۰ گرم
- شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه
حدود ۲۲۰ گرم کدو حلوایی رو بخار پز (یا آبپز) کردم، از پوست جدا کردم، ۱۵۰ گرم پوره کدوحلوایی (نزدیک نصف لیوان) ش .
توی یه قابلمه کدوحلوایی پخته شده، شیرعسلی، پنیر خامه ای، شکلات سفید و کره رو ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا همه یکدست بشه روی حرارت موند و بعد از حرارت برداشتم.
بیسکویت رو پودر کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم. توی ظرفی ریختم و در یخچال حدود یک ساعت قرار دادم ، تا بشه راحت باهاش کار کرد.
بعد گوله هایی به اندازه گردو برداشتم و توی دست گرد کردم ،من همه رو در یک سایز بین ۱۷ تا ۲۰ گرمی جدا کردم که همه یک اندازه بشن، بعد در پودر نارگیل (و یا پودر شکر) غلتوندم. با نخ دندون به شکل کدوتنبل طرح زدم و روش شکلات چیپسی قرار دادم.
بیسکویت هر نوعی که شیرینی کمی داشته باشه میشه.
بهتره شیر عسلی رو جایگزین نکنید چون واقعا طعم خوشمزه و عالی بهش میده، حتی توی خونه راحت می تونید درست کنید. در صورتی که بخواید جایگزین کنید از همین میزان خامه صبحانه و حدود یکی دو قاشق شکر استفاده کتید، البته مزه رو بچشید نیاز بود شکر رو تنطیم کنید.
برای من ۲۳ تا ترافل شد.