توپک برنجی سوخاری یه فینگر فود خوشمزه و عالیه که با گوشت سینه مرغ یا بوقلمون یا حتی با ژامبون مرغ هم می‌تونید درستش کنید و از طعم و مزه بسیار خوبش لذت ببرید.

در ادامه با آموزش دستور پخت توپک برنجی پنیری با مرغ مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه توپک برنجی پنیری سوخاری با مرغ

  • برنج پخته و سرد شده 2 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 200 گرم
  • سینه مرغ 1 عدد
  • آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای سوخاری کردن توپک برنجی

  • آرد گندم 1 لیوان
  • آرد سوخاری 1 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه توپک برنجی پنیری سوخاری با مرغ

طرز تهیه توپک برنجی پنیری با مرغ خوشمزه و سوخاری

مرحله اول، پختن مرغ

برای شروع ابتدا سینه مرغ رو به همراه آب، یک عدد پیاز، یک تکه چوب دارچین و کمی نمک و فلفل و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید و زمان بدید تا کامل بپزه.

وقتی که مرغ پخت، استخونش رو جدا کنید و گوشت مرغ رو ریز خرد کنید.


مرحله دوم، آماده کردن مواد توپک برنجی

یک کاسه بزرگ بردارید و برنج رو که کامل پخته و سرد شده رو داخل کاسه بریزید و نمک، فلفل، تخم‌مرغ، 150 گرم پنیر پیتزا، جعفری خرد شده، سه قاشق غذاخوری آرد و بیکینگ پودر رو به برنج اضافه کنید.

برنج توپی سرخ شده

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و با دست ورز بدید تا مواد کامل با هم ترکیب و منسجم و یکدست بشن.

طرز تهیه پلو توپی سوخاری

 

مقداری از پنیر پیتزا رو نگه دارید تا در زمان آماده کردن توپک‌ها، برای وسط توپک استفاده کنیم.


مرحله سوم، غلتوندن مواد در آرد و تخم‌مرغ

برای آماده کردن توپک‌ها با یک قاشق غذاخوری از مواد توپک به اندازه یک گردو بردارید. سپس مواد رو کف دستتون باز کنید و مقداری پنیر پیتزا وسط مواد بذارید و توپک رو با دست جمع و گرد کنید.

در ادامه توپک‌های آماده شده رو ابتدا در آرد گندم، بعد در تخم‌مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتونید.

توپک‌های برنجی پنیری آماده شده رو داخل یک سینی بچینید و به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.

می‌تونید توپک‌ها رو داخل یخچال نذارید و بعد از آماده شده داخل روغن سرخ کنید، اما اگه توپک‌ها داخل یخچال استراحت کنن، می‌تونید مطمئن باشید که در زمان سرخ شدن وا نمیرن.

طرز تهیه برنج توپی پنیری

بعد از گذشت حدود نیم ساعت، توپک‌ها رو از یخچال خارج کنید و سپس در روغن خیلی داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، توپک‌های برنجی پنبری و سوخاری رو داخل صافی یا دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سپس توپک‌ها رو با هر سسی که دوست دارید سرو کنید. نوش جان.

دستور پخت‌های پیشنهادی: