اینم از تارت لبو. یه تارت خاص و شیک و مجلسی و متفاوت و خوشمزه که برای شب یلدا یه انتخاب خیلی مناسبه. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه تارت لبو قرمز

برای خمیر تارت

  • آرد ۲۲۰ گرم
  • آب ۲ غذا خوری
  • کره ۱۲۰گرم
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • شکر ۲ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد

برای مواد داخل تارت

  • زردۀ تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۵ قاشق غذاخوری
  • پوره لبو یک لیوان
  • نشاستۀ ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر نصف لیوان
  • خامۀ صبحانه یک بسته
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات سفید ۱۰۰ گرم

آموزش روش تهیه تهیه تارت لبو قرمز با خمیر تارت

طرز تهیه تارت لبو با خمیر تارت خوشمزه و مجلسی
برای شروع اول کره و آرد و نمک و شکر رو داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خرده نون در بیاد.

تو این مرحله تخم مرغ و آب رو اضافه کنید و غذاساز رو روشن کنید و چند دقیقه خوب می زنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد اون رو به مدت ۱ ساعت داخل کیسه فریرز بزارید تا استراحت کنه.

تارت لبو
خمیر رو با وردنه باز کنید و به قطر نیم سانت داخل قالب تارت پهن کنید و با دست به دیواره ها فشار میدیم تا شکل بگیره. لبه های اضافی آن رو با چاقو بگیرید و خمیر رو برای ۱ ساعت داخل فریزر قرار میدیم بعد اون رو خارج می کنیم و کف اون رو با چنگال سوراخ بزنید.

دستور پخت تارت لبو

بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه. ۲۰ دقیقه زمان میبره تا بپزه. بعد از فر خارج کنید و بزارید کاملا خنک بشه.و بعد با مواد لبو داخلش پر کنید و بزارید داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت تا آماده بشه.برای تزیین هم میتونید لبو ها رو بصورت ورقه ای برش بزنید و بزارید داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و بعد یه مقدار پخت و نرم شد به شکل گل تزیین کنید.

تارت لبو قرمز
برای تهیه مواد داخل تارت زردۀ تخم مرغ ها رو با شکر هم بزنید تا کرم رنگ‌ و سبک بشه بعد وانیل رو‌ اضافه کنید و هم بزنید.حالا مواد رو روی بخار آب جوش بزارید و مرتب هم برنید تا سبک بشه و بعد پورۀ لبو رو به مواد اضافه کنید اضافه کنید.

تارت لبو قرمز با خمیر تارت
حالا نشاستۀ ذرت، آرد ، شیر و خامه رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بزارید و‌ مرتب هم بزنید تا شیر و خامه یه مقدار غلیظ بشه.

تارت لبو برای شب یلدا
بعد این مخلوط رو به مایۀ تخم مرغی اضافه کنید بزارید روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا کاملا بپزه و غلیظ بشه. در مرحله آخر کره و شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره و شکلات آب بشه.بعد اون رو از روی حرارت بردارید و بزارید تا خنک بشه.