تارت باقلوا رو امتحان کردید؟ دسر لاکچری داریم چه دسری! باقلوا اونم از نوع تارت چه شود به نظرم خیلی عالی میشه این تارت باقلوا!

مواد لازم برای تهیه تارت باقلوا

مواد لازم برای تارت

  • آرد، 195 گرم ( 1 و ½ پیمانه)
  • پودر شکر، 43 گرم (1/3 پیمانه)
  • نمک ½ قاشق چایخوری
  • کره کاملا خنک، 113 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد (از تخم مرغ درشت)

برای فیلینگ آجیلی:

  • پسته 85 گرم (3/4 پیمانه)
  • فندق 85 گرم (3/4 پیمانه)
  • دارچین 2 و ½ قاشق چایخوری
  • شکر دانه‌ریز 50 گرم (1/4 پیمانه)
  • برای شربت پرتقال:
  • آب 60 میلی لیتر1/4 پیمانه
  • عسل ½ پیمانه (170 گرم)
  • شکر دانه‌ریز 100 گرم (1/2 پیمانه)
  • رنده پوست یک پرتقال
  • آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

برای فیلینگ بادامی:

  • شکر دانه ریز ½ پیمانه
  • کره نرم شده 113 گرم
  • تخم مرغ درشت 2 عدد
  • اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • آرد بادام (پودر بادام با پوست قهوه‌ای) 90 گرم (1 پیمانه)

دستور پخت تارت باقلوا یک دسر مجلسی و شیک و خوشمزه

طرز تهیه تارت باقلوا
برای خمیر تارت آرد، شکر و نمک را داخل غذذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا مخلوط شوند. کره سرد را اضافه کنید و حدود 20 ثانیه دستگاه را روشن کنید تا شبیه خرده نون شود. زرده‌های تخم مرغ را اضافه کرده و برای 10 ثانیه دیگر دستگاه را روشن کنید. تا منسجم شود.

خمیر تارت آماده را داخل کیسه پلاستیکی یا کاغذ روغنی بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب گرد 23 سانتیمتری را کاغذ روغنی بیاندازید.

پس از خنک شدن خمیر را لای دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت 3 تا 4 میلیمتر باز کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و از آن سمت خمیر را داخل قالب بگذارید و به وسیله کاغذ دیگر داخل قالب فیت کنید و کاغذ را بردارید و با چنگال روی آن سوراخ هایی بزنید.

همان کاغذ را مجددا روی تارت بگذارید و روی آن گندم یا برنج نپخته بریزید. برای 15 دقیقه بگذارید داخل فر بپزد. سپس از فر خارج کرده و کاغذ روغنی و دانه ها از روی آن بردارید و مجددا داخل فر به مدت 10 دقیقه دیگر بپزید.

برای فیلینگ آجیلی:

پسته و فندق را با غذاساز و یا دست درشت خرد کنید. دارچین و شکر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

برای شربت عسل و پرتقال:

همه مواد شربت را داخل شیرجوش بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر ذوب شود. حدود 8 دقیقه شربت را با را با شعله ملایم بجوشانید تا حجم آن نصف شود.

1/3 پیمانه از شربت را با مواد اجیلی مخلوط کرده و کف تارت پخته شده بریزید.

برای فیلینگ بادامی:

شکر و کره را با همزن بزنید تا سبک و پوک شود. تخم مرغ ها را و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید. نهایتا آرد و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید.

این مخلوط را با دقت روی لایه آجیلی پخش کنید و به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر بپزید. اواسط پخت سینی را بچرخانید تا همه جای آن طلایی روشن شود.

این تارت را می توان گرم، در دمای اتاق یا سرد سرو کرد. تارت را با باقیمانده شربت در کنار آن سرو کنید.