ته چین رشته پلو یه غذای خیلی خوش خوراک و دوست داشتنی! اگر تا حالا این ته چین رو درست نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید1

مواد لازم برای تهیه ته چین رشته پلو  برای ۳ تا ۴ نفر

  • برنج ۲ پیمانه
  • رشته پلویی ۱۵۰ گرم (حدود یک بشقاب خورش خوری)
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست چکیده حدود نصف لیوان
  • زعفران به میزان لازم
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • کشمش پلویی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه، دارچین، پاپریکا و جوز هندی به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت ته چین رشته پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه ته چین رشته پلو با گوشت چرخ کرده

یک دونه پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و با پیاز تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا، دارچین، جوز هندی و رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن از حرارت برداشتم.

برنج رو که از قبل خیسونده بودم داخل آب جوش ریختم .دو دقیقه قبل از آبکش کردن، رشته پلویی رو ریختم و بعد از دو دقیقه آبکش کردم.

زرده تخم مرغ، ماست، زعفران، روعن مایع، نمک، گلاب رو با هم مخلوط کردم. از مواد رشته پلو اضافه کردم و ترکیب کردم.

کف قابلمه کمی روغن ریختم، چند تا ورق سیب زمینی قرار دادم. کمی از مواد رشته پلو داخل قابلمه ریختم و فشرده کردم، روش از مواد گوشتی ریختم و مقداری از رشته پلو و فشرده کردم و کمی کشمش پلویی که کمی با روعن تفت دادم ریختم و مابقی مواد رشته پلو و فشرده کردم.

روش کمی روغن آب ریختم و روی حرارت رو به کم حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دادم و بعد از پخت روش دیس قرار دادم و برگردوندم.

نوش جان