ته چین رشته پلو یه غذای خیلی خوش خوراک و دوست داشتنی! اگر تا حالا این ته چین رو درست نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید1
مواد لازم برای تهیه ته چین رشته پلو برای ۳ تا ۴ نفر
- برنج ۲ پیمانه
- رشته پلویی ۱۵۰ گرم (حدود یک بشقاب خورش خوری)
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- ماست چکیده حدود نصف لیوان
- زعفران به میزان لازم
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
- کشمش پلویی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه، دارچین، پاپریکا و جوز هندی به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت ته چین رشته پلو با گوشت چرخ کرده
یک دونه پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و با پیاز تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا، دارچین، جوز هندی و رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن از حرارت برداشتم.
برنج رو که از قبل خیسونده بودم داخل آب جوش ریختم .دو دقیقه قبل از آبکش کردن، رشته پلویی رو ریختم و بعد از دو دقیقه آبکش کردم.
زرده تخم مرغ، ماست، زعفران، روعن مایع، نمک، گلاب رو با هم مخلوط کردم. از مواد رشته پلو اضافه کردم و ترکیب کردم.
کف قابلمه کمی روغن ریختم، چند تا ورق سیب زمینی قرار دادم. کمی از مواد رشته پلو داخل قابلمه ریختم و فشرده کردم، روش از مواد گوشتی ریختم و مقداری از رشته پلو و فشرده کردم و کمی کشمش پلویی که کمی با روعن تفت دادم ریختم و مابقی مواد رشته پلو و فشرده کردم.
روش کمی روغن آب ریختم و روی حرارت رو به کم حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دادم و بعد از پخت روش دیس قرار دادم و برگردوندم.
نوش جان